SanDiego Posted Saturday at 02:29 PM Report post Posted Saturday at 02:29 PM Witam wszystkich, podłączyłem do lapka nowy monitor - model jak w tytule, rozdzielczość 2k + 180 Hz. OK, uznaję, że aż takich wartości na moim lapku pewnie nie wyciągnie - to Ryzen 7 3700U z kartą Radeon RX Vega 10. Przedtem miałem Acera 27 cali i tam korzystałem z 2k + 75 Hz. Podłączam pod LG, uradowany, że na liście w ustawieniach windy jest 120 Hz, wybieram, OK i..... pyk do widzenia panu, 120 Hz to możemy wyświetlić, ale na 1920x1080p, a na 2k (2560x1440) to damy max 60 Hz xD Usuwałem i monitor i kartę z menedżera urządzeń, restarty, przeinstalowywałem AMD Software ze strony producenta i nic nie pomogło. Ktoś ma jakiś pomysł jak zwiększyć Hz na rozdziałce 2k? Z góry dziękuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted Saturday at 09:39 PM Report post Posted Saturday at 09:39 PM Pewnie by było te 75Hz, to trzeba by dodać "niestandardowy tryb". Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SanDiego Posted Sunday at 08:43 AM Report post Posted Sunday at 08:43 AM (edited) Niestandardowy jest niedostępny: No trudno. Trzeba kupić nowy laptop 😄 Ten obecny jak pogrzebałem, ma port HDMI 1.4 😕 Edited Sunday at 08:44 AM by SanDiego Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...