saym0n Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Kiedyś monitor legenda, kupiłem go 5 lat temu. W sklepie ocena 5/5 wszyscy tylko chwalili. Czy miał ktoś okazję przesiąść się na coś innego z tego monitora i może podzielić się wrażeniami? Muszę trochę ochłonąć a strasznie kusi mnie ten AOC Q27G3XMN/BK jak się naoglądałem i naczytałem o nim. Czy jednak od razu na OLED się przesiąść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Ja bym przesiadał się od razu na OLED. Sam to planuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saym0n Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Jakoś nie jestem przekonany do OLED, muszę mocno nad tym pomyśleć a dość mocno interesują mnie monitory mini led ips których jak na razie za bardzo nie ma na rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Opublikowano 8 Lipca Ja tam się boję tych oledów jeżeli chodzi o martwe pixele, ale co prawda to prawda oled ma obraz żyleta i doskonałą czerń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saym0n Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca Ja jednak chcę zmienić, poczekam na nowe monitory mini LED ips i zobaczę co one zaoferują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...