elo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Czesc Jestem w sieci opartej na dhcp, posiadam tylko wewnetrzny ip. Z tego wzgledu ze nie mam zewnetrznego ip chcialem sie spytac czy jak postawie serwer www na apachu i jakis serwer ftp to czy uzytkownicy spoza mojej sieci beda mogli wchodzic na moje serwery. Pozdrawiam Tomek Ps. Dodam ze wczesniej jak siec do ktorej naleze miala stale ip (wewnetrzne i zewnetrzne) to serwerek spoko chodzil i ludzie z poza sieci logowali sie wchodzac na moj ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Nie będą mogli. No chyba, że admin zrobi ci PATa. Poza tym było. Szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 niestety brak takiej mozliwosci jak napisal paranoik - spytaj sie admina, czy jest mozliwosc zakupienia zew. ip - zazwyczaj jest to mozliwe (PATRZ - OPROCZ MOJEJ SIECI WRRRR) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 U mnie jest taka możliwość ale adminowi coś nie wychodzi :/ szkoda dzwoni do mnie że od tygodnia mam ip zewnetrzne a u mnie niec przyszedł sprawdził powiedział że mam racje i nic :/ szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...