szybki__ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 hmm, przyjechalem dzisiaj do wawki (bo mam tu stalke), wlaczam net i po kilku minutach zonk. taki komunikat: erm, co z tym zrobic? :) sorx jesli juz bylo, ale jestem lekko pod<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony... aha, wyglonda na to ze pod w98 chodzi oki, przynajmniej na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nie wiem czy ten skrin sie pokazuje, jakby co to jest tutaj: http://republika.pl/dhmilenium/kom.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek_P Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 masz wirusa msblaster. Na forum juz bylo o tym poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ok, faktycznie. thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 www.tweak.pl !!! JAK BYK JEST NEWS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...