Skocz do zawartości
szpak

" Jak podrywac laski " a na odwrou ??

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka .. jak poderwac laske to jest temat dosc dlugi ale jak z nia zerwac tak zeby nie zrobic jej klrzywdy bo sie ja lubi to ja nie wiem i mam nadzieje ze mi pomorzecie.. opisze szybciutko co i jak zeby bylo latwiej .

tydzin temu jak teswoalem te sposoby na laski poderwalem pewna Beatke no i spoko jako ze akurat juz bylem sam na tej dysce to sie z nia bawilem no i z nia wracalem odprowadzielm ja do domu i spoczko i wczoraj na imprezce znowu ja spotkalem i pogadalismy i potanczylismy no laska sie bujnela ale ja jej nie chce jako dziewczyny ... moze tylko jako kolezanke a obczajcie taka sytuacje ja sobei tancze w kuleczku z nia i innymi dziewczynami i kumplami i obok tanczy dziewczyna powiecmy bardziej ponetnie no i jakos sie tak stalo ze ja z nia zaczolem tanczyc ja patrze a beatka czmych z parkietu i siedzi jaksa obrazaona ( poszedlem po nia bo obczailem co sie dzieje )no bez przesady ..i po tym wlasnie stwierdzilem ze nie ma sensu sie oszukiwac i musze jej jakos powiedziec ze nic nei bedzie ale nie wiem jak zeby jej nie bolalo pomozecie ? no Miope bedzie miala kluczowe zdanei w tej sprawie jak sie udzieli w topicku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm - dopiero zacząłęm pić kawę więc to co powiem nie będzie pewnie jakoś logiczne :wink: , ale co tam.

Następnym razem jak ją spotkasz powiedz jej, że jest bardzo fajną dziewczyną (wymień coś tam), ale niestety źle zrozumiała twoje intencje w stosunku do niej. Zależnie od tego jak ona to przyjmie możesz powiedzieć, że chciałbyś żeby została twoją koleżanką/przyjaciółką (co wolisz). Jak dopije kawę to jeszcze coś wymyśle i napisze, ajk nie to sobie magnezu łykne :D

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhe nie nie chodze do 6 klasy podstawowki .. jestem troche starszy ... oficjalnie no mozna poedziec ze nic nie bylo ale z tym glabem mi nie odpowiada ...a z tym jak ja bym chcial uslyszec to do dziewczyny .. to ja bym nie chcial uslyszec tego ale cos musze dzis zrobic bo sobei sobote zepsuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysl, jak ty chcialbys, zeby powiedziala ci to dziewczyna, ktora bardzo ci sie spodobala i wydaje ci sie, ze ty jej tez :) Udawanie glaba, to byloby chyba najgorsze co mozna zrobic (chyba, ze chodzisz jeszcze do 6 klasy podstawowki)

Źle mnie zrozumiałeś, a jeżeli ona nic do niego nie czuje, tylko jemu tak się coś wydaje? Można było by się jej zapytać czy coś do niego czuje, ale to by głupio wyszło gdyby ona powiedziała TAK, a on NIE :?

Nie, nie chodzę 6 klasy... chodze do 5 :) black joke :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob z siebie takiego totalnego idiote i rob jej ciagle obciach to sama sobie z Toba da spokoj :D

tak to najlatwiej ale to mialo byc bez bolu a to by ja bolalo ..tz ten obciach nikt tego nie lubi ... za godzinke ide na imprezke .. pewnei znowu przesadze z piciem to cos sie samo wymysli ... ( mam nadzieje )

Pocahontas : nie wydaje mi sie to jest pewne i to ja chya za bardzo wzielo ... fuck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznę tak: tak to bywa, jak się testuje sposoby na podrywanie. :twisted:

Na tym etapie może wystarczy, jak powiesz np., że lubisz imprezy, bo można dużo fajnych ludzi poznać, jak np. ją, że w ogóle lubisz poznawać nowych ludzi. Potem coś na temat, że masz dużo koleżanek i jakaś opowieść o którejś z nich (mimochodem, niby że opowiadasz o sobie, o czymś, co robiłeś ostatnio, tyle że akurat z kimś). Ogólnie chodzi o danie do zrozumienia, że dla Ciebie nie była to wyjątkowa sytuacja. Nie ma sensu mówić otwarcie "ty coś do mnie masz, ale nic z tego nie będzie", bo nawet jeżeli rzeczywiście coś jest, to takie słowa raczej zepsują całą znajomość. Daj jej czas na wycofanie się z tego. Jeżeli chcesz ją odprowadzać, to zrób to raczej razem z kimś, żeby widziała, że nie zależy Ci na byciu z nią sam na sam. Czyli ogólnie: niech widzi, że nie traktujesz jej wyjątkowo, ale podobnie odnosisz się do innych osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznę tak: tak to bywa, jak się testuje sposoby na podrywanie. :twisted:

Na tym etapie może wystarczy, jak powiesz np., że lubisz imprezy, bo można dużo fajnych ludzi poznać, jak np. ją, że w ogóle lubisz poznawać nowych ludzi. Potem coś na temat, że masz dużo koleżanek i jakaś opowieść o którejś z nich (mimochodem, niby że opowiadasz o sobie, o czymś, co robiłeś ostatnio, tyle że akurat z kimś). Ogólnie chodzi o danie do zrozumienia, że dla Ciebie nie była to wyjątkowa sytuacja. Nie ma sensu mówić otwarcie "ty coś do mnie masz, ale nic z tego nie będzie", bo nawet jeżeli rzeczywiście coś jest, to takie słowa raczej zepsują całą znajomość. Daj jej czas na wycofanie się z tego. Jeżeli chcesz ją odprowadzać, to zrób to raczej razem z kimś, żeby widziała, że nie zależy Ci na byciu z nią sam na sam. Czyli ogólnie: niech widzi, że nie traktujesz jej wyjątkowo, ale podobnie odnosisz się do innych osób.

dzieki mysle ze to dobry pomysl i sie dziwie ze nikt na taki prosty i mysle ze bedzie skuteczny pomysl nie wpad ..( dziewczyny wiedza czego chca hyhy) no to ja juz mykam papa dziki wszystkim ..jutro kolo 14 jak sie obudze powiem co i jak ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob z siebie takiego totalnego idiote i rob jej ciagle obciach to sama sobie z Toba da spokoj :D

za taka rade to ubral bym cie w koszulke jestem z warszawy i wyslal na slask. chyba zrozumiales, a nie obraziles sie.

no offence :D

ja tylko sie relkam filmow naogladalem. poza tym ja nie jestem z warszawy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za taka rade to ubral bym cie w koszulke jestem z warszawy i wyslal na slask. chyba zrozumiales, a nie obraziles sie.

no offence :D

Albo wyjść na Limankę w koszulce Widzewa (kto z Łodzi ten zrozumie ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ale caly topik jest do ...

A pytanie szanownego forumowicza ktory zalozyl ten topik jest żałosne...

Pomyslcie czasem nad soba i jesli macie problemy to do specjalisty bo to forum to nie miejsce na szpanowanie ile to sie lasek nie mialo od dyski do dyski...

Koniec mojej wypowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyslcie czasem nad soba i jesli macie problemy to do specjalisty bo to forum to nie miejsce na szpanowanie ile to sie lasek nie mialo od dyski do dyski...

Koniec mojej wypowiedzi.

no miejsce na takie pytania nie odpowiednie, ale On sie nie chcwili ile to ma lasek. wiec cos tu nie tak. :P

P_E_A_C_E !!! =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeli macie mnie obrazac albo cos w tym stylu to poprosttu oszczedzice sobie...maialem maly problemik i nie mialem do kogo sie zwrocic to pomyslame o was a zwlaszcza dlatego ze to wszystko wyniklo z innego topiku na tym forum .. pomyslame ze moze macie wieksze doswiadczenie i cos madregi mi podpowiiecie ale sie zawiodlem (nie na wszystkich zecz jasna ) nie bede sie znizal do wszego poziomu i nie bede was wysmiewal i obrazal bo to nie w moim stylu

ad 1: nie chwale sie laskami od dyski do dyski ... jest to moj perwszy topik o taiej tematyce i ostatni !!

ad 2: nie powiem ze jestem pedalem bo tak niejest a z zasady nieklamie !!

ad 3: co do tego ze jestem zalosny to sie nie wypowiem ..ale chcialbym cie kiedys spotkac i zobaczylibysmy czy ty genghiskhan jestes taki hejrak za jakiego sie uwazasz

reszcie podziekuje a szczgolnie Miope ktora mi pomogla i to bardzo ... zegnam widze ze jednak na ty forum jest malo powaznych ludzi a reszta to .......

PEACE !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec mojej wypowiedzi.

Powrocilem juz jako inny odmieniony i przynosze slowa... moje slowa: 

,,Woda jest jak powietrze. 

Powietrze jak krew. 

Ludzkosc jak wirus. 

Czlowiek jak foton. 

Milosc jak wiatr. 

Wiatr bedzie zawsze."

I w dodatku jeszcze ten temat: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39695

Do specjalisty mówisz...forum to nie miejsce...taaaak....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi