burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to tylko potwierdza teze ze wiekszosc kolesi sprzedajacych na gieldzie to buraki 8) ostani moj podsluchany hit to pytanie klienta czy voodoo banshee ma sprzetowa dekompresje dvd a sprzedawca : no wie pan do dvd to penium3 500 mhz wystarczy :) klient pyta raz jeszcze a sprzedawca znowu to samo a w koncu klient pyta jakie karty to maja a koles ze nie wie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 No ja o tym pomysle,chocby w zastepstwie V7+ ktorego chcialem kupic.Jak przy podkreceniu na 1.6GHz i napieciu 1.95V bede mial 50-55'C to bede zadowolony.I do tego jak bedzie grobowa cisza to bedzie cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 V7+ na najwyzszych obrotach wentyla wyje jak ruskie mi-2 wiec jak ktos marzy o ciszy to zdecydowanie nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nic co tanie nie może być dobre :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nic co tanie nie może być dobre :? Troche w tym racji, ale nie do konca. Np taki TITAN TTC-D5TB(3) jest tani i dobry... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 czym sie ruzni titan d5tb(3) od zwyklego d5tb? a ten zerstaw wygląda kaszaniarsko, mojego fiuta by nie schłodził, a co dopiero rpoca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nic co tanie nie może być dobre :? Troche w tym racji, ale nie do konca. Np taki TITAN TTC-D5TB(3) jest tani i dobry... :)Np taki AMD tani i dobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 czym sie ruzni titan d5tb(3) od zwyklego d5tb? a ten zerstaw wygląda kaszaniarsko, mojego fiuta by nie schłodził, a co dopiero rpoca... Na chlodzenie fiuta najlepsze sa lody :D a wc ci tego nie zrobi :D Więc co ty wymagasz za 100zł :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 czym sie ruzni titan d5tb(3) od zwyklego d5tb? a ten zerstaw wygląda kaszaniarsko, mojego fiuta by nie schłodził, a co dopiero rpoca... Z tego co tu pisali forumowicze rozni sie zapieciem na proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ok.No to ja mam pytanko.Co bedzie wg.was lepsze ten zestawik czy Titan D5TB ? Idac dalej czy bedzie lepiej chlodzilo niz V7+ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ok.No to ja mam pytanko.Co bedzie wg.was lepsze ten zestawik czy Titan D5TB ? Idac dalej czy bedzie lepiej chlodzilo niz V7+ ???Jak by nie patrzec jest to woda :) wiec napewno bedzie lepsze od Titana i volcano tez. W koncu zobaczcie ilu ludzi jest zadowolonych!!! Zadnego zlego komentarza na ten zestaw!!! A jak ci sie nie spodoba to gosc oddaje kase. Ja bym chyba wziol, ale zbieram kase na cos innego :). A jeszcze kolejnym plusem jest 12DB czyli ponad 2x cichsze niz Titan, o Volcano nie wspomne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ok.No to ja mam pytanko.Co bedzie wg.was lepsze ten zestawik czy Titan D5TB ? Idac dalej czy bedzie lepiej chlodzilo niz V7+ ???Jak by nie patrzec jest to woda :) wiec napewno bedzie lepsze od Titana i volcano tez. W koncu zobaczcie ilu ludzi jest zadowolonych!!! Zadnego zlego komentarza na ten zestaw!!! A jak ci sie nie spodoba to gosc oddaje kase. Ja bym chyba wziol, ale zbieram kase na cos innego :). A jeszcze kolejnym plusem jest 12DB czyli ponad 2x cichsze niz Titan, o Volcano nie wspomne. Wlasnie to chcialem uslyszec :D PIT_er ty moja bratnia duszo :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 hehe, to moze ja zle zrobilem "odradzajac" ten zestaw :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...