Skocz do zawartości
bruce

pamietacie to wc za 100 zl na llegro??

Rekomendowane odpowiedzi

to tylko potwierdza teze ze wiekszosc kolesi sprzedajacych na gieldzie to buraki 8) ostani moj podsluchany hit to pytanie klienta czy voodoo banshee ma sprzetowa dekompresje dvd a sprzedawca : no wie pan do dvd to penium3 500 mhz wystarczy :) klient pyta raz jeszcze a sprzedawca znowu to samo a w koncu klient pyta jakie karty to maja a koles ze nie wie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja o tym pomysle,chocby w zastepstwie V7+ ktorego chcialem kupic.Jak przy podkreceniu na 1.6GHz i napieciu 1.95V bede mial 50-55'C to bede zadowolony.I do tego jak bedzie grobowa cisza to bedzie cacy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czym sie ruzni titan d5tb(3) od zwyklego d5tb?

a ten zerstaw wygląda kaszaniarsko, mojego fiuta by nie schłodził, a co dopiero rpoca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic co tanie nie może być dobre  :?

Troche w tym racji, ale nie do konca. Np taki TITAN TTC-D5TB(3) jest tani i dobry... :)
Np taki AMD tani i dobry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten zerstaw wygląda kaszaniarsko, mojego fiuta by nie schłodził, a co dopiero rpoca...

Na chlodzenie fiuta najlepsze sa lody :D a wc ci tego nie zrobi :D Więc co ty wymagasz za 100zł :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co tu pisali forumowicze rozni sie zapieciem na proca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok.No to ja mam pytanko.Co bedzie wg.was lepsze ten zestawik czy Titan D5TB ? Idac dalej czy bedzie lepiej chlodzilo niz V7+ ???

Jak by nie patrzec jest to woda :) wiec napewno bedzie lepsze od Titana i volcano tez. W koncu zobaczcie ilu ludzi jest zadowolonych!!! Zadnego zlego komentarza na ten zestaw!!! A jak ci sie nie spodoba to gosc oddaje kase. Ja bym chyba wziol, ale zbieram kase na cos innego :). A jeszcze kolejnym plusem jest 12DB czyli ponad 2x cichsze niz Titan, o Volcano nie wspomne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok.No to ja mam pytanko.Co bedzie wg.was lepsze ten zestawik czy Titan D5TB ? Idac dalej czy bedzie lepiej chlodzilo niz V7+ ???

Jak by nie patrzec jest to woda :) wiec napewno bedzie lepsze od Titana i volcano tez. W koncu zobaczcie ilu ludzi jest zadowolonych!!! Zadnego zlego komentarza na ten zestaw!!! A jak ci sie nie spodoba to gosc oddaje kase. Ja bym chyba wziol, ale zbieram kase na cos innego :). A jeszcze kolejnym plusem jest 12DB czyli ponad 2x cichsze niz Titan, o Volcano nie wspomne.

Wlasnie to chcialem uslyszec :D PIT_er ty moja bratnia duszo :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...