cyrano666 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 podobno dobra jest soda oczyszczona (chyba tak to sie nazywa) ale efekt jest na kilka dni .... nie wiem nie próbowałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 sorrki,ze odkopuje trupy,ale nie chce zakladac nowego tematu. Co myslicie o tym - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49368635 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 "Po nałożeniu substancja wybielająca przylega do zębów i działa wewnątrz szkliwa, usuwając jego niepożądane zabarwienie." --- Z tymi srodkami wybielajacymi to jest tak, ze dzialaja na zasadzie uszkodzenia szkliwa, wiec taka zabawe polecam tylko pod kontrola lekarza stomatologa :) Pamietaj tez, ze nie nalezy mylic wybielania z usuwaniem z zebow syfu. Wybielanie polega na zmianie naturalnego koloru :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 niooo ja tam polecam pojsc do stomatologa.... tam gdzie chodze jakies czas temu wstawili takie cus do wybielania, 300 pln chyba i zabki zaleznie od tego jakie sie ma przed zabiegiem ida o kilka odcieni..... naprawde toto dziala i POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Up ^ A co sadzicie o szczoteczkach elektrycznych zastanawiam sie nad jedna z tych dwoch : Philips sensiflex 1507 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77804204 oral b tx 900 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77316767 Co o tymsadzicie ?? uzywa ktos ? ktora jest lepsza ta philipsa ma 15000 ruchow , a oral tylko 7000 ale coto daje to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 W pewnym gatunku filmów płeć piękna łyka dużo białka i też ma białe zęby :) Ostatnio w TV Markecie jest coś o wybielaniu zębów. Nie lepiej przesmarować białą farbą zęby ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ale tu juz nie chodzi o wybielanie , tylko o skutecznosc takiej szczoteczki( czyli .... o wybielanie ) hehe ale nie w magiczny sposob bialej farby tylko faktyczne usuwanie przebarwien i plytki nazebnej. a co do lykania na biale zeby to pewnie chodzi ci o reklamy corega tabs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 a co do lykania na biale zeby to pewnie chodzi ci o reklamy corega tabs :)Heh, jesteś dalej niż bliżej :-P (mowa o filmiach e*#)^#(%^&$#ch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Hahaha widzialem te reklame tej maszynki do wybielania w mango ;pppppppp przeciez widac ze sie naklada jakas farbe na zeby i sie tym urzadzeniem ja utwardza... omg zal mi tych co to kupili. Ale ogolnie reklama jest pr0, szczegolnie jak ten koles sie usmiecha takimi zoltymi zebami i gosciowa sie od niego odwraca, a w tle cos w stylu: nigdy wiecej takich sytuacji!" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...