Skocz do zawartości
matff

Zestaw do 2700 zł do CS 2 - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Planuję zakup komputera - głównie do CS 2, ale przyda się oczywiście do innych nowych gier w 1080p na wysokich, a może nawet w 2k. Złożyłem wstępnie coś takiego. Co myślicie? Będę miał spokój na kilka lat? 

SAPPHIRE Pulse RADEON RX 7600 8GB Gaming | 881 zł | Amazon 

AMD Ryzen 5 5600 | 278 zł | AliExpress

Patriot Viper Steel, DDR4, 32 GB, 3200MHz, CL16 | 316 zł | MediaExpert

WD Blue SN580 1TB SSD | 267 zł | MediaExpert

MSI MPG B550 GAMING PLUS DDR4 | 434 zł | Amazon

Zasilacz MSI MAG 550W 80 Plus Bronze | Allegro | 199 zł

Chłodzenie CPU ENDORFY Spartan 5 | MediaExpert | 49 zł 

Obudowa Genesis Diaxid 605F | Allegro | 309 zł 

Razem: 2763 zł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam konsola, to taki syf i ogranicznik, do komputera dokupujesz pada masz to samo... Dodatkowo gry kupisz na promocji za ułamek cen a na konsoli jesteś niemal skazany na zakup po cenach sklepowych lub szarpać używki. Oprócz nintendo switcha które kupiłem używane za 600zl wraz z kilkoma grami ( nie ukrywam że celem było małe spełnienie marzenia mojego i synów aby zagrać na legalu w Pokemony) to jednak później po zkrakowaniu na kompa nie dość że grafika lepsza x3 niż na stacji dokujacej to jescze mniej gliczy. O cenach PS5 i jej grach nawet się nie wypowiadam, bo tak samo Nintendo teraz ciśnie po 350zł. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi