Skocz do zawartości
BLANTMEN

Czy przykleić nowy temat o miłości ???

Przykleic ???  

1. 1. Przykleic ???

• Tak
      19
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Tego typu topiki to chwilowa moda, ja załyłem jeden i zaraz posypały się kolejne.

Aleś sobie schlebił :lol:

Nie ma to jak odrobina megalomanii połączona z nieco większymi brakami w innych dziedzinach, polewam z tego tekstu już od pół godziny 8O

A co nie mam racji ja w przeciwieństwie do 90% userów na tym forym używam wyszukiwarki topiców. I topic z porblemiani sercowymi pojawił się tylko raz wcześniej i to dawno. Co masz napyśli w stwierdzeniu "barakami w innych dziedzinach"? Pozatym doładnie tak samo było z topicami o tabace założyłem piewszy i zarz się posypały 3 kolejne o tym samym.

Wiec moze powienej trochę przymyslec swojej wypowiedzi zamin przelejesz jej na forum??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co nie mam racji ja w przeciwieństwie do 90% userów na tym forym używam wyszukiwarki topiców. I topic z porblemiani sercowymi pojawił się tylko raz wcześniej i to dawno. Co masz napyśli w stwierdzeniu "barakami w innych dziedzinach"? Pozatym doładnie tak samo było z topicami o tabace założyłem piewszy i zarz się posypały 3 kolejne o tym samym. 

Wiec moze powienej trochę przymyslec swojej wypowiedzi zamin przelejesz jej na forum??

Dwa miesiące to tak strasznie dawno? Bo nie wiem, o którym topiku mówisz, kilka ich jednak było. Na temat "baraków" (hehehe) się nie będę wypowiadać. Ty z kolei, zanim "przelejesz swoje myśli na forum", przyjrzyj się nieco wnikliwiej klawiaturze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie muszę używać wyszukiwarki, żeby stwierdzić, że takie tematy pojawiały się już wcześniej, i to niedawno. Jeżeli nikt o tym nie pamięta, to chyba dowód na to, jak są bezwartościowe.

Jesteś chyba jedyną odobą, która twierdzi, że te posty masowo zaczęły pojawiać sie po twoim poście. Tzn. chronologicznie owszem, PO twoim, ale to dlatego, że mamy wakacje i chyba sperma młodych forumowiczów wchodzi w reakcję ze słońcem i alkoholem, i zwiększając swoją objętość zalewa im mózgi. Raczej nie chęc naśladowania twojej wspaniałej osoby powoduje ten napływ nonsensów.

Co do "braków w innych dziedzinach"; w poście usuniętym przez ParanoiKa w założonym przez ciebie temacie dałeś temu wyraz aż nadto. Są to braki tak ogólne, że naprawdę nie ma sensu tego uściślać.

PS. Ogólnie dalej bawię się świetnie, z radością czekam na twoje kolejne posty ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje że nie musiłeś czekać zbyt długo :lol:.

Co do postów o miłości to może trchę przradziłem, ale jeżeli chdzi o tabekę to ja jako pierwszy poruszyłem ten temat na tym forum. Odrina samokrytyki: ciekawe co by było gdyby tak każdy chciaż wymysleć coś czego jescze nie było?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co w z tego forum robicie , takie tematy powinny byc usuwane , moze jeszcze zaglozujecie na dzial pan pozna pania , BLANTMEN

twoja liczpa postow(debilnych) wciaz rosnie , tematy tego typu i np:odchodze

to chyba nie blantmen taki topik zakladal

cos Ci sie chyba pomylilo i to ostro

Co ty wiesz o tym forum...

wiecej wiem od Ciebie , czytaj dokladnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rid^iXPe, ale zadzierasz, uważaj bo genghiskhan jest jednym z najbardziej szanowanych użytkowników tego forum

dlatego ze ma 6k postow , ktorych 5/6 nie wnosi nic do tematu ? jeste tu dluzej niz On i Ty , ze to jest nowe konto to nic nie znaczy

mam w [gluteus maximus] ile mam postow wiesz

Moze ich mi tak zazdroscisz - i tak pierniczysz glupoty od rzeczy wiec wiesz... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rid^iXPe, ale zadzierasz, uważaj bo genghiskhan jest jednym z najbardziej szanowanych użytkowników tego forum

dlatego ze ma 6k postow , ktorych 5/6 nie wnosi nic do tematu ? jeste tu dluzej niz On i Ty , ze to jest nowe konto to nic nie znaczy

mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ile mam postow wiesz

Moze ich mi tak zazdroscisz - i tak pierniczysz glupoty od rzeczy wiec wiesz... :evil:

tak zazdroszcze ze caly dzien klepiesz posty , nie mam co innego do robienia tylko siedziec na forum czytasz i klepac kolejnego posta , to musi byc dobre , szkoda mi Ciebie , zajmij sie zyciem lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ile mam postow wiesz

tak zazdroszcze ze caly dzien klepiesz posty , nie mam co innego do robienia tylko siedziec na forum czytasz i klepac kolejnego posta , to musi byc dobre , szkoda mi Ciebie , zajmij sie zyciem lepiej

moralizator sie znalazl - kto pozwolił ci o mnie tak mowic skoro w ogole mnie nie znasz - a mozesz poznac choc troche bo na forum troszke o sobie pisalem

ZALOSNY jestes i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi