dawid321 Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca Cześć, po długim czasie nie odpalania komputera chciałem go uruchomić, wszystko podpiąłem jak potrzeba ale monitor nie dostaje sygnału z komputera, a klawiatura i słuchawki nie dostają prądu mimo to że jak podepne gdzieś indziej to normalnie działają, ale komputer daje prąd do np myszki, zrobiłem update biosu przez Q-flasha i nadal jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Opublikowano 18 Lipca Porób kilka podstawowych czynności: Sprawdź ram Podłącz kompa do np tv Odepnij baterie biosu i przytrzymaj power by się bios zresetował Sprawdź kabel od monitora Jeżeli masz inną kartę graficzną to włóż ją by sprawdzić Ewentualnie mój brat miał taki przypadek, że na monitorze miał na sztywno ustawione dp a podłączył pod hdmi i też czarny ekran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsceniczny Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Opublikowano 18 Lipca Nie podałeś specyfikacji. Jeśli komp ma wyjścia video z płyty i osobne z GPU - spróbuj zmienić wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Sobota o 06:39 Zgłoś Opublikowano Sobota o 06:39 21 godzin temu, Obsceniczny napisał(a): Nie podałeś specyfikacji nie interesuj sie bo kociej mo.rdy dostaniesz , taki żarcik xD przecież wszyscy maja taka sama konfiguracje to po co sie rozpisywać , xD ciekawe koncepcja rozwiązania problemu, monitor nie otrzymuje sygnału to robimy upgrade biosu. W dniu 17.07.2025 o 21:48, dawid321 napisał(a): i słuchawki nie dostają prądu a jak to zostało zweryfikowane , na ucho , miernikiem , organoleptycznie ? pewnie PC nie posiada pc speaker... to zaczął bym od podstaw czy wiatraki na zestawie chłodzącym , zasilaczu i karcie graficznej po włączeniu zasilania sie obracają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...