Zborex Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Witam. Potrzebuje pomocy z podłączeniem bloku wentylatorów Phanteks M25 3pack i chłodzenia AIO Phanteks glacier 360 m25 G2. Obudowa to Phanteks NV5 gen. 2. chce żeby całym oświetleniem sterował kontroler a kolor zmieniać przyciskiem na obudowie. problem polega na tym, że nie mogę rozgrysc jak się za to zabrać. z Obudowy wychodza takie kable: - kabel z męską końcówka JST -kabel z rozgałęzieniem na męskie JST i męskie argb - sata (z tym wiem co i jak:) z tych 3 wentylatorów z jednej strony jest męska wtyczka 6 pin a z drugiej żeńska. Bardzo proszę o pomoc jak to wszystko spiąć w całość, abym mógł sterować argb z obudowy + obroty wentylatorów oraz jak wpiąć te chłodzenie AIO. ostatni raz kompa składałem w latach +- 2007. od razu zaznaczam, że nie chce sterować argb z płyty. oczywiście pasek RGB w obudowie też ma działać:) zamysł jest taki, aby jak najmniej kabli było widocznych 🙂 Edytowane 17 Lipca przez Zborex błąd w tekscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoros Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Opublikowano 19 Lipca Witam Zerknij na filmik, pokazane jest jak podłączyć przewody.https://www.youtube.com/watch?v=REmihBMkeIQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...