intel_amd_boy Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Opublikowano 21 Lipca Hej. Mam pytanie. Przy ew. składaniu "nowego" PC, którą markę płyt wybierać. Czy leszy będzie ASUS czy MSI (chipsety "B", "X", "Z")? Czy ew. miał ktoś z nowym BIOS-UEFI MSI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Opublikowano 21 Lipca Jakbym ja wybierał to tylko MSI, mam płytę B760-GAMING-PLUS-WIFI i ta seria jest oceniana w Internecie jako niezawodna, problemy od kupna się jeszcze nie zdarzyły luty 2024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intel_amd_boy Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 14 minut temu, funi napisał(a): Jakbym ja wybierał to tylko MSI, mam płytę B760-GAMING-PLUS-WIFI i ta seria jest oceniana w Internecie jako niezawodna, problemy od kupna się jeszcze nie zdarzyły luty 2024. Spx. Ja mam jedną od ASUS'a TUF pod Intela i ROG pod AM5 ale i dwie MSI pod AM4 (A520M-Pro i B550 Gaming Plus) i zastaanwiam się czy ew. zostawać przy kupnie kolejnego MSI, bo i są tańsi jak i mają trochę fajnych rzecz (2K monitor mi sie podoba MSI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca Ja jestem posiadaczem gigabyte b760 i jestem bardzo zadowolony, bios przejrzysty i dobrze działający soft do systemu GCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca W dniu 21.07.2025 o 15:01, intel_amd_boy napisał(a): Czy ew. miał ktoś z nowym BIOS-UEFI MSI ? Witam , czy mógł byś rozwinąć temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intel_amd_boy Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 16 minut temu, Mr.T... napisał(a): Witam , czy mógł byś rozwinąć temat ? uzywał, ten nowy CLICK BIOS X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 20 minut temu, intel_amd_boy napisał(a): uzywał, ten nowy CLICK BIOS X ja oglądał tutorial , inna szata graficzna , tak jak bym patrzył na bios z laptopa , potrzebne to komu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoros Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca W dniu 21.07.2025 o 15:01, intel_amd_boy napisał(a): Hej. Mam pytanie. Przy ew. składaniu "nowego" PC, którą markę płyt wybierać. Czy leszy będzie ASUS czy MSI (chipsety "B", "X", "Z")? Czy ew. miał ktoś z nowym BIOS-UEFI MSI ? Na początek wybierz sobie modele płyt w porównywalnych cenach,wyposażeniem. Następnie zdecyduj która z płyt Tobie bardziej odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...