Luigi268 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Witam, do mojego komputera wybieram jednak ryzena 7 7800x3d, ale nie wiem jaką czarną płytę główną do 900 zl wybrać. Procesor bedzie w zestawie z rx 9070 xt. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Witam kolorystycznie/cenowo to tak aby się wstrzelić to nie tak łatwo np. Asus TUF GAMING B650-PLUS WIFI , uwaga B650 wspiera tylko PCIe 4.0 , a karta graficzna jest pod PCIe 5.0 , to trzeba było by rozważyć B650E ale w tej cenie można już zakupić coś na B850 np. ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI jest jeszcze ASRock prawie czorny , ale czy poprawili już biosy aby nie paliły CPU z X3D ? ASRock B850 RIPTIDE WIFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Za 1300 dostaniesz MSI x870e tomahawk wifi ja bym dołożył co lepszy chipset to lepszy Edytowane 28 Lipca przez robertsup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca (edytowane) no i co ten lepszy Chipset zaoferuje zwykłemu użytkownikowi ? Wyjdzie jeszcze jedna generacja procków, ewentualnie jakieś wersje dodatkowe, biosy dostaną szybko na nową gene. katy sieciowe te same, dźwiękowe też, trochę USB i thunderbolt po stronie MSI. https://www.amazon.pl/dp/B0DQM8GPR7/?creative=380333&creativeASIN=B0DQM8GPR7&ascSubtag=87d8154e-1f7a-570e-0b29-fa171d04dc26 Edytowane 28 Lipca przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Nie wiemy do czego ta płyta ma być dorzuc kartę dźwiękową i sieciowa 10gbe i na bank masz ograniczenie picie do X8 i to nawet na x870e nie mówiąc o tańszych niech się wypowie autor tematu czego potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...