kapi32 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 mam mały problem: mam R9500 i zainstalowałem najnowsze omegi. Jak teraz coś włączam to na całym ekranie mam kwadraciki. Karta nie jest podkręcona , ale kiedyś była o 70 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Sprubuj zainstalowac jakies Catalisty, najlepiej 3.2, mozliwe ze poprostu na tych driverach ci sie sypie. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 IMO kwadraciki=artefakty. Jeżeli pojawiają się tylko na tych sterach to software się sypie; jeżeli na wszystkich innych również= przekręcone/przegrzane/uwalone pamięci karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 mam mały problem: mam R9500 i zainstalowałem najnowsze omegi. Jak teraz coś włączam to na całym ekranie mam kwadraciki. Karta nie jest podkręcona , ale kiedyś była o 70 mhz karta ci sie zmodowala na 9700 a ze ma uszkodzone potoki to masz szachownice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zainstaluj omego ale wybierając nie zhakowaną wersję sterownika to bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...