Pawelos Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 O co chosty moze ktos wie: nie moge odpalic Surround mixera jak nacisne Swieta trojce to w zakladce Procesy pisze ze procek jest obciazony w 95% przez ten mixer o co chodzi raz dziala a potem nie dziala :(? Ps. juz robilem tego typu jak: ponowna instalacja sterow, update itp. <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 wkoncu Ci sie posypalo... zassij stery z www.creative.com do XP.. zainstaluj co najwyzej ahq i mixer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celawak Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Miałem SB 1024 z ME i XP - na ME chodził bezbłędie a na XP nie wydawał nawet dzwięków systemowych, ściągnąłem wszystko co się dało z Creative i dalej nic. Wymieniłem kartę na SB 5.1 i owszem dżwięk jest nezły ale miksera dalej nie instaluje. NIestety XP jest zbyt mało kompatybilnym systemem i wiele podzespołów i programów ma z nim problemy na razie się z tym pogodziłem i pracuję na ME a XP traktuję bardziej jako poligon doświadczalny. pozdrowienia Celawak. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 dokladnie... SB Live! i Win XP to nie najlepsze polaczenie. Sam mam (mialem) problemy. Win2000 rules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 dokladnie... SB Live! i Win XP to nie najlepsze polaczenie. Sam mam (mialem) problemy. Win2000 rulesmnie już podczas czysteej instalacji xp wywaliło ekran z textem że stery które chce zainstalowac do live / a żeby bylo ciekawe to były te które winxp ma już w sobie czyli WDM/ a dokładniej które chce system zaistalowac / nie ja bo winda sama je wybrala a później mówiła że są be :)/ są niekompatybilne z xp :) i niebezpieczne :) ale oczywiście chodzą do dziś a co do sterów creativa to tych ostatnich nie testowałem ale wszystkie co były wcześniej to nadawały się tylko do ..... :) więc czekam na stabilne niezależne działajac na tych co były w windzie ps dobrze ze w linuxie nie mam takich problemów z live bo ALSA dobrze dziala ps2 :) a ja tam lubię xp bo to jakaś miła odmiana po ascetycznym NT4 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...