kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No właśnie, jesteś szczęściarzem i tego ci zazdroszcze. Też chciałbym mieć 400zł w kieszeni, ale boje się zaryzykować. Podpaliłem się na tego 9700, ale powiem ci, że mieszasz mi w głowie i się zastanowie nad tym 9500 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No nic, znowu powtórze - jesteś szczęściarzem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Raz się żyje - zamówiłem R9500 z komputronika. Jutro/pojutrze powinien zawitać u mych bram 8) Zobaczymy co będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 blad - dostaniesz zwyklego szafirka a na plytce sterowniki omegi :) byc moze ci nie pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 komputronik chyba upadl na leb mocno najpierw obnizka z 999 na 949 899 a potem podwyzka na 999 i w koncu na 1049 za tyle to mozna juz radka 9700 kupic :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 blad - dostaniesz zwyklego szafirka a na plytce sterowniki omegi :) byc moze ci nie pojdzieNiestety to ty jesteś błąd bo: po pierwsze - ja biore 9500 a nie 9500@9700 więc żadnych Omeg nie dostane 8) po drugie - jak byś poczytał wypociny Hitmana w ty poscie to nie zabrał byś bezsensownego głosu w tym temacie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 czemu od razu tak niegrzecznie? mea maxima culpa - nie doczytalem BTW dobrze robisz biorac 9500, ja z mojego ciesze sie strasznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Sorki, tak jakoś wyszło :lol: Co do wzięcia R9500 to "wina" Hitmana :P Jak coś pójdzie nie tak to będzie miał kto za to beknąć :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 pomajstrujesz troche i bedziesz mial wyniki jak 9700, wiec czego chciec wiecej? a Hitmana na Hitmana to swoja droga mozesz napuscic... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 komputronik chyba upadl na leb mocno najpierw obnizka z 999 na 949 899 a potem podwyzka na 999 i w koncu na 1049 za tyle to mozna juz radka 9700 kupic :evil: a najśmieszniejsze że te zmodowane Radeony 9500@9700 z ofery komputronika są u mnie w lokalnym sklepie komputerowym za osiemset parę złotych nie pamiętam. a komputronik sobie woła 1049 hehe a skąd wiem że to są te same? bo mają też w ofercie te z ZALMANEM i Termaltakeiem. Korci mnie troszkę zamówić R9500 tego za 759 z komputronika, jak nie będzie działał zawsze mam 10 dni na zwrot bez podania przyczyny (w końcu to zakup przez internet) ale z drugiej strony nie samym komputerem człowiek żyje, no i jeszcze trzeba by nową zasiłkę kupić. ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 komputronik chyba upadl na leb mocno najpierw obnizka z 999 na 949 899 a potem podwyzka na 999 i w koncu na 1049 za tyle to mozna juz radka 9700 kupic :evil: a najśmieszniejsze że te zmodowane Radeony 9500@9700 z ofery komputronika są u mnie w lokalnym sklepie komputerowym za osiemset parę złotych nie pamiętam. a komputronik sobie woła 1049 hehe a skąd wiem że to są te same? bo mają też w ofercie te z ZALMANEM i Termaltakeiem. Korci mnie troszkę zamówić R9500 tego za 759 z komputronika, jak nie będzie działał zawsze mam 10 dni na zwrot bez podania przyczyny (w końcu to zakup przez internet) ale z drugiej strony nie samym komputerem człowiek żyje, no i jeszcze trzeba by nową zasiłkę kupić. ehhh to ta zasilka jest ci potrzebna by zasilic siebie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 po drugie - jak byś poczytał wypociny Hitmana w ty poscie to nie zabrał byś bezsensownego głosu w tym temacie 8) Ja ci dam wypociny, tak się starałem wszystko sensownie przedstawic i jeszcze przy tym nie narobić błędów ortograficznych :D :P :twisted: :wink: A tak powaznie to jesli zamowiles u nich grafe przez net to w uwagach mogłes napisac ze bardzo zalezy Ci zeby byly kosci pamieci Infineon 3,0. Im i tak to rybka bo sprzedadzą wszystkie biorąc z półki jak leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 to ta zasilka jest ci potrzebna by zasilic siebie? :) hmm na razie ciągle jest FELL 250W wiec troszkę może się zdziwić jak mu jeszcze dołożę do obsugi przetaktowanego Radeona 9500@9700 :wink: a ja jestem zasilany paliwem chmielowym :wink: i właśnie moje Słoneczko mi wyjaśniło (wyjasniła) jakie czekają mnie wydatki we wrześniu więc chyba z Radeona lipa :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 marasek podaj adres tego sklepu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 marasek podaj adres tego sklepu :) witam włocławianina :wink: sklep mojego kumpla na kaliskiej 83c nad IBMISEM, znasz Janka Sz. to jego sklep. aktualne ceny brutto to Radeon9500 (256bit) - 763zł i te tak zwane zmodowane Radeon 9500@9700 - = 870zł Radeon 9500@9700 + ZALMAN = 1002zł Radeon 9500@9700 + TermalTake = 1032 jak to się ma do internetowego sklepu komputronika to wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 marasek-hmmm bede sie musial wybrac ciekawe ile daje gwarancji jutro bede wiedzial myslalem ze wtym "miescie" takie rzeczy sa nie do dostania :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 marasek-hmmm bede sie musial wybrac ciekawe ile daje gwarancji jutro bede wiedzial myslalem ze wtym "miescie" takie rzeczy sa nie do dostania :twisted: gwarancja taka sama jak komputronika bo to sprzęt od nich (tyle że sklepom do odsprzedaży dają w normalniejszych cenach, tylko internautów i detalistów chcą oskubać :evil: ) czyli na r9500 24miesiące a na te niby zmodowane 12. a na miejscu o czywiście nie ma (przecież to standard :evil: ) zamówisz to przywiozą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Teraz to juz nie ma co. Komputronik ich nie ma wiec trzeba szukac gdzie indziej. Zdesperowani pewnie jak ja znajda w sklepie i bedzie tylko 12 miesiecy gwary to i tak wezmą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...