Skocz do zawartości
shorty2001

Radeon 9500(non-pro)@9700(pro) smierdzaca sprawa ...

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, jesteś szczęściarzem i tego ci zazdroszcze. Też chciałbym mieć 400zł w kieszeni, ale boje się zaryzykować. Podpaliłem się na tego 9700, ale powiem ci, że mieszasz mi w głowie i się zastanowie nad tym 9500 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blad - dostaniesz zwyklego szafirka a na plytce sterowniki omegi :) byc moze ci nie pojdzie

Niestety to ty jesteś błąd bo:

po pierwsze - ja biore 9500 a nie 9500@9700 więc żadnych Omeg nie dostane 8)

po drugie - jak byś poczytał wypociny Hitmana w ty poscie to nie zabrał byś bezsensownego głosu w tym temacie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komputronik chyba upadl na leb mocno najpierw obnizka z 999 na 949 899 a potem podwyzka na 999 i  w koncu na 1049 za tyle to mozna juz radka 9700 kupic :evil:

a najśmieszniejsze że te zmodowane Radeony 9500@9700 z ofery komputronika są u mnie w lokalnym sklepie komputerowym za osiemset parę złotych nie pamiętam. a komputronik sobie woła 1049 hehe

a skąd wiem że to są te same?

bo mają też w ofercie te z ZALMANEM i Termaltakeiem.

Korci mnie troszkę zamówić R9500 tego za 759 z komputronika, jak nie będzie działał zawsze mam 10 dni na zwrot bez podania przyczyny (w końcu to zakup przez internet)

ale z drugiej strony nie samym komputerem człowiek żyje, no i jeszcze trzeba by nową zasiłkę kupić. ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komputronik chyba upadl na leb mocno najpierw obnizka z 999 na 949 899 a potem podwyzka na 999 i  w koncu na 1049 za tyle to mozna juz radka 9700 kupic :evil:

a najśmieszniejsze że te zmodowane Radeony 9500@9700 z ofery komputronika są u mnie w lokalnym sklepie komputerowym za osiemset parę złotych nie pamiętam. a komputronik sobie woła 1049 hehe

a skąd wiem że to są te same?

bo mają też w ofercie te z ZALMANEM i Termaltakeiem.

Korci mnie troszkę zamówić R9500 tego za 759 z komputronika, jak nie będzie działał zawsze mam 10 dni na zwrot bez podania przyczyny (w końcu to zakup przez internet)

ale z drugiej strony nie samym komputerem człowiek żyje, no i jeszcze trzeba by nową zasiłkę kupić. ehhh

to ta zasilka jest ci potrzebna by zasilic siebie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po drugie - jak byś poczytał wypociny Hitmana w ty poscie to nie zabrał byś bezsensownego głosu w tym temacie  8)

Ja ci dam wypociny, tak się starałem wszystko sensownie przedstawic i jeszcze przy tym nie narobić błędów ortograficznych :D :P :twisted: :wink:

A tak powaznie to jesli zamowiles u nich grafe przez net to w uwagach mogłes napisac ze bardzo zalezy Ci zeby byly kosci pamieci Infineon 3,0. Im i tak to rybka bo sprzedadzą wszystkie biorąc z półki jak leci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ta zasilka jest ci potrzebna by zasilic siebie?  :)

hmm na razie ciągle jest FELL 250W wiec troszkę może się zdziwić jak mu jeszcze dołożę do obsugi przetaktowanego Radeona 9500@9700 :wink:

a ja jestem zasilany paliwem chmielowym :wink:

i właśnie moje Słoneczko mi wyjaśniło (wyjasniła) jakie czekają mnie wydatki we wrześniu więc chyba z Radeona lipa :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marasek podaj adres tego sklepu :)

witam włocławianina :wink:

sklep mojego kumpla na kaliskiej 83c nad IBMISEM, znasz Janka Sz. to jego sklep.

aktualne ceny brutto to

Radeon9500 (256bit) - 763zł

i te tak zwane zmodowane

Radeon 9500@9700 - = 870zł

Radeon 9500@9700 + ZALMAN = 1002zł

Radeon 9500@9700 + TermalTake = 1032

jak to się ma do internetowego sklepu komputronika to wiadomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marasek-hmmm bede sie musial wybrac

ciekawe ile daje gwarancji jutro bede wiedzial

myslalem ze wtym  "miescie" takie rzeczy sa nie do dostania  :twisted:

gwarancja taka sama jak komputronika bo to sprzęt od nich (tyle że sklepom do odsprzedaży dają w normalniejszych cenach, tylko internautów i detalistów chcą oskubać :evil: )

czyli na r9500 24miesiące a na te niby zmodowane 12.

a na miejscu o czywiście nie ma (przecież to standard :evil: ) zamówisz to przywiozą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...