unckle Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 yo Pamientacie mój topic o wybuchniętej nagrywarze? Została ona wymieniona na nową 52x32x52x Liteon Ale moja nagrywara różni się nieco wyglądem od tych które widziałem w necie w sklepach i na stronce liteona w dziale new products czy jakoś tak jest najszybsza 52x24x52x Moja wypalara ma wypukły panel Jeżeli ktoś ma taką nagryware to może ma też chęć napisać jakieś wrażenia z jej użytkowania a jeśli ma możliwość niech zamieści zdjęcie... pozdro od dobrego wujaszka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 dokładnie, od modelu ltr-52327s panel przedni jest w stylu napędów dvd liteona zresztą ostatnie rzuty modelu ltr-54246S oraz K też mają taki przód a LTR-54327S z biosem QS09 sprawuje się wyśmienicie, jest to chyba najszybszy napęd CD jaki widziałem jesli chodzi o czas rozpoznania płyty CD po włozeniu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 pmp piszesz model ltr-5432273 - napisałeś 54 to pomyłka czy on sie tak naprawde zwie? Musze sprawdzić jakie jest oznaczenie mojego ale już dzisiaj mi sie nie kce pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 oj :] oczywiscie mistype LTR-52327S i 52246S/K :] miałem na myśli :] coś mi sie za dużo 4 powciskało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 moja wybitnie długo znajduje płytę w szufladce ale widziałem u kilku osób że to norma przy x52. a 52x32x52 to nowszy model, kiedy ja kupowałem swoją to był sporo droższy od mojej. i ma ona inny panel, bardziej zaokrąglony bo ma całkowicie inną mechanikę ! nowsza generacja a nie tak, jak bywało, tylko inny bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Sam sie nad nią zastanawiam,tymbardziej,że cenowo jest niewiele droższa od 52/24/52 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Sprawdziłem mam model ltr52327s z wypukłym panelem przednim narazie sprawuje sie dobrze jak ma ktoś taki sprzęcior to niech sie odezwie chciałbym wiedzieć czy dostałem jakiś wyjątkowy wypukły egzempląrz czy to jest standart a może to jakiś nieudany model który został szybciutko wycofany??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 unckle nie czytasz wyraźnie tego thread'u ;) przecież napisałem już coś o panelu. tak ma być wypukły... patrz wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Sprawdziłem mam model ltr52327s z wypukłym panelem przednim narazie sprawuje sie dobrze jak ma ktoś taki sprzęcior to niech sie odezwie chciałbym wiedzieć czy dostałem jakiś wyjątkowy wypukły egzempląrz czy to jest standart a może to jakiś nieudany model który został szybciutko wycofany??? ja mam identyczną - ale prędkości x32 jeszcze nie sprawdzałem powód prozaiczny: producent w wersji BOX dodoał CD-RW max. x24 przyjemnie (dźwięk) wchodzi na wyższe obroty tak jakby zmieniać biegi w samochodzie PS wersje OEM można dostać już za 180 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 dobra dzięki a jak sprawdzić jaki jest bios nagrywary z góry big thx pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 dobra dzięki a jak sprawdzić jaki jest bios nagrywary z góry big thx pozdro Nero Info Tool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja mam 52327S od 2 tygodni. I jestem bardzo zadowolony Wreszcie mam nagryware która nagrywa poprawnie "RÓŻNE" plyty. Moge polecić, dostep do plyty zdecydowanie szybszy niz w 48246S. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 świetna nagrywarka wcześniej miałem LG32x10x40x (nie zmieniłem jeszcze podpisu). - na sieci jest dostępny boios w wersji QS08 ja standardowo miałem QS04, - panel przedni oczywiście się różni z tym co jest na stronie i jest półwypukły Poza tym szybka szuflada, lekko popchniesz i się wsuwa (jestem leniwy i nie lubię sięgać do przycisku), nagrywanie bezproblemowe 32x na cdrw nie miałem okazji sprawdzić z powodu braku płyty, cdr wypalałem z 48x bez problemowo, 52x - chociaż płytka była na 52 to u mnie poleciała ma x48 u kumpla na LG tylko x40. Liteon jest troszkę głośny jak wchodzi w obroty, ale za to jak chcesz szybko zrzucić płytkę to niestety trzeba się przemęczyć. Ogólnie jedna z lepszych nagrywarek dostępnych u nas za rozsądne pieniądze. Jedyny mankament to ten że mam stare płytki MediaTecha cdrw12x, a napęd widzi jako x4, na LG miałem możliwość do x10 i tyle widział z innymi nośnikami nie zauważyłem problemów z rozpoznaniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...