metal Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 mój "boczek" do budy heh : nie no z tym "boczkiem" to dżołk ale kto wie :] hehe... z boku jak widać włącznik i dwa bezpieczniki... ODLOTOWE co nie ??? [odlotowe to dosłownie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 RZEŹNIK !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Nie no super wypas...ja wogole nie mam boku to sie martwic nie musze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 (...) ODLOTOWE co nie ??? [odlotowe to dosłownie :] A buda nie unosi ci się w powietrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 :arrow: metal - lekko mnie przestraszyles i nabrales. pierwsza mysl: po co Ci taki 'odrzutowiec'? druga: nie wyglada mi to na 'boczek' Twojego chiefteca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Pewnie jak bude na bok położysz to unosi sie w powietrzu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 A mojemu grzybowi jak jest za ciepło, to z boku stawiam mu ruski wiatrak, temp. dysków spada wtedy o 15*C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja klade na HDD "Kamikaze boski wiatr" :lol: Warto by zmierzyc natezenie halasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 hehe, twoja buda bylaby pierwsza buda w kosmosie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...