Lenyx44 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Witam, raz na jakiś czas podczas włączania listwy do komputera mam krótkotrwały taki iskrzący dźwięk dochodzący z zasilacza be quiet system power 11 650w, komputer jest nowy, nagrałem ten monent https://youtu.be/F2tUSKYEwZY Podczas długotrwałego grania nic się nie dzieje, nie zawiesza się komputer ani nie ma blue screenów, temperatury w normie; konfig to: i5 14440f, asrock b760 pro rs wifi, 32 gb ddr 5 6000 crucial, rtx 5060 8gb palit, 2 dyski kingstona nvme i wspomniany w tytule zasilacz. Czy to niepokojący objaw? Edytowane 31 Lipca przez Lenyx44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca Zasilacz na reklamacje nie czekaj z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca objaw wyżej opisany ustąpił dzisiaj po 3h, od czego to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca Witam dla testu podłącz PC do zasilania bez listwy , i zobacz czy coś sie zmieni w pracy zasilacza jak bez listwy będzie to samo, to wisz chytrusek traci dwa razy , jak zasilacz jest kulturalny to odejdzie sam , ale czasami na odchodne zabierze coś ze sobą lub kilka podzespołów xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca (edytowane) witam, na listwie czy bezpośrednio z gniazdka objaw ustąpił; włączałem kilkukrotnie w tych konfiguracjach pc; Edytowane 31 Lipca przez Lenyx44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca materiał na YT jest już nie dostępny , aby sie do tego odnieść , ale wszelkie odgłosy dochodzące z zasilacza powinny zwrócić szczególna uwagę użytkownika , tak to jedynie wiatrak powinien być słyszalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca ustąpił ten dźwięk, nie wiem czy reklamować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca To jest pewien problem , jak reklamować jak nie występują objawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 😕 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...