Yalla123 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia Cześć, dzisiaj podczas gry sieciowej wszedłem w utarczkę słowną z jednym graczem, który używał wspomagaczy. Nie wiem co dokładnie do mnie pisał, ponieważ pisał cyrylicą, no ale po chwili wyrzuciło mnie do pulpitu, z komunikatem czy chcę udostępnić grze dostęp do sieci, wiecie, ten komunikat z sieciami prywatnymi i publicznymi. Dałem na nie, oraz wyłączyłem PCta z przycisku. Po odpaleniu tak: Nie włączają się programy z autostartu, połowy programów na PC nie mogę odpalić, do tego ikona internetu w prawym dolnym rogu mówi o tym, że internetu nie ma, ale dostęp do sieci mam. Antywirus niczego nie wykrył, przeskanowałem komputer także programem Malwarebytes( wykrył dwa pliki, usunąłem je ), AdwCleaner ( nic nie wykrył ), HitmanPRO ( wykrył 23 pliki, usunąłem je, i tutaj ciekawa sprawa, ponieważ program długo myśli, dopiero po 8 minutach zaczyna skanowanie, do tego odpalają się programy z autostartu, naprawia się ikona internetu i ogólnie PC wygląda jakby działał normlanie ), Adlice Protector ( 10 plików ). Czy jest to możliwe żeby ktoś wykonał atak, zainfekował mój PC przez grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia Jaki system? Łatki zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano wczoraj o 07:14 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:14 Bardziej brzmi jakby system się zsypał. I tak czy siak bym zasugerował zainstalować od nowa Windowsa w tej sytuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...