kris23 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Witam! Mam problem następujący... chciałbym w trybie Theatre oglądać filmy z napisami (DivX) na TV ... bo chyba do tego tryb ten służy... i wszystko jest ok.. film sie odtwarza bardzo ładnie... (jakość wyższa niz na GF), ale nie ma napisów! Czy znacie jakiś program / sposób, który pozwoliłby mi na oglądanie filmu z napisami? Próbowałem nawet Koala Film Player.. gdyż ma on własny filtr video do napisów, ale niestety nie pojawiają sie one na TV :( Co zrobic? Proszę o pomoc. Dzieki, kris23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ustaw TV jako ekran podstawowy albo skorzystaj z opcji subtitles w ffdshow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 bylo o tym pisane nascie razy (uzyj szukaj napewno znajdziesz wiecej informacji)... mozesz tez uzyc DivXG400... i odtwarzac film nawet WMP... i nie musisz ustawiac TV jako ekranu podstawowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 bylo o tym pisane nascie razy (uzyj szukaj napewno znajdziesz wiecej informacji)... mozesz tez uzyc DivXG400... i odtwarzac film nawet WMP... i nie musisz ustawiac TV jako ekranu podstawowego. Ustaw TV jako ekran podstawowy albo skorzystaj z opcji subtitles w ffdshow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Użyj filtra DivXG400 i wszyskto będzie śmiagało jak trzeba, tak jak powiedział stefe będziesz mógł odtwarzać film nawet WMP i tak będziesz miał napisy na TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 OK! :D Dzieki wszystkim za pomoc! DivXG400 załatwił sprawę :D Pozdrawiam, kris23 PS: Sorki, za niedokładne poszukiwania :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...