Marcin_gps Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Kilka dni temu slyszalem u kumpla mp3 z nagraniem rozmowy, w ktorej kolesie dzwonili do sklepow komputerowych i pytali o spacje. Ile GB ma i czy podkrecana do 400 Ghz. Z krzesla spadlem jak to uslyszalem. Kumplowi sie dysk zrypal i nie moge tego przegrac. Czy ktos ma taka rozmowe?? Jesli tak to prosilbym o wrzucenie na ftp lub nazwe pliku, bo juz kilka godzin tego w necie szukam i znalezc nie moge. Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ja to mam ale jestem z TC i nikt nas tu prawie nei lubi wiec nie dam ;P EDIT nie iile GB ma tylko ile "magiga" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 dzieki takim tekstom napewno bardziej Was polubia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 tej tylko zartowalem ;) moze potem zapodam spacje tylko powiedz ile twoja spacja magiga . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 tej tylko zartowalem ;) moze potem zapodam spacje tylko powiedz ile twoja spacja magiga .moja ma 15 a jak was tu wszyscy tak nielubia i wy nas nielubicie to czemu tu sie pojawiasz i pieprz*** takie glupoty ?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 tej tylko zartowalem ;) moze potem zapodam spacje tylko powiedz ile twoja spacja magiga .moja ma 15 a jak was tu wszyscy tak nielubia i wy nas nielubicie to czemu tu sie pojawiasz i pieprz*** takie glupoty ?? :/ przeciez mowilem ze zartowalem ;) pozatym nie powiedzialem ze was nie lubie :P www.dsys.org/ld/spacja.wav macie spacje i liczcie swoje magiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Cześć Ld :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Cześć Ld :D Ano witam ;) sluchales spacji???? na creativach?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Właśnie sciągam Wiesz na modemie ciężko to idzie ale 40% juz mam :lol: A creativ'y fajne są :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 niezłe :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Fajna ta spacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 "...katar mam" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ale bzdura :D "Magiga- to takie haczyki....." :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 niezle, ile ma giga ta spacja :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 z tego co pamietam bylo kilka wersji, ale i tak jak kuzynowi puscilem to malo nie umarl ze smiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny. a detektyw starwars albo spiecie???? mam tego duzo... ale nei che serwera obciazac ... moge ew. komus na ftp uploadnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 A slyszal ktos z was dziadzie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Detektyw z pokrowcem na komorke rozbraja przepukline. A spacje sciagam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny. a detektyw starwars albo spiecie???? mam tego duzo... ale nei che serwera obciazac ... moge ew. komus na ftp uploadnac ta startwars sa najlpesaze mam dwie jedna o zamrazania, a druga o moczu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny. a detektyw starwars albo spiecie???? mam tego duzo... ale nei che serwera obciazac ... moge ew. komus na ftp uploadnac ta startwars sa najlpesaze mam dwie jedna o zamrazania, a druga o moczu :D hehe a kto to hansolo?? to taki buntownik co wkurza szefa ;) to mnie rozwalilo na maxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny. no to chyba autobiografii nie slyszales albo star wars :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 slyszalem, wszystkie mam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a wie ktos moze z jakiej strony mozna sciagnac "hute 99" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 www.huta99.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 www.dsys.org/ld/spacja.wav macie spacje i liczcie swoje magiga :) Chała totalna. Jak kogoś to śmieszy to niech napisze w której minucie jest najśmieszniej to jeszcze raz przesłucham. Trash & Empty Norton Protected Files :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Heh kiedys ktos dawal linka do opowiadan detektywa (detektyw-inwektyw chyba)... Ma ktos linka bo gdziej to widzialem... :roll: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 No spacje juz sciagam, ale bobek rulez :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ej, gowniany skecz :/ Jak sie mozna z kogos nasmiewac kto nie ma o czyms pojecia. Ja rozumie zrobic wala z jakiegos lamera ale z totalnego "nieznawcy tematu" to porazka. Moge zrobic z kazdego z Was debila w mojej branzy w ktorej pracuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...