Skocz do zawartości
Marcin_gps

PODKRECANA SPACJA MEGA LOL

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu slyszalem u kumpla mp3 z nagraniem rozmowy, w ktorej kolesie dzwonili do sklepow komputerowych i pytali o spacje. Ile GB ma i czy podkrecana do 400 Ghz. Z krzesla spadlem jak to uslyszalem.

Kumplowi sie dysk zrypal i nie moge tego przegrac.

Czy ktos ma taka rozmowe?? Jesli tak to prosilbym o wrzucenie na ftp lub nazwe pliku, bo juz kilka godzin tego w necie szukam i znalezc nie moge.

Z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tej tylko zartowalem ;) moze potem zapodam spacje tylko powiedz ile twoja spacja magiga .

moja ma 15 a jak was tu wszyscy tak nielubia i wy nas nielubicie to czemu tu sie pojawiasz i pieprz*** takie glupoty ?? :/

przeciez mowilem ze zartowalem ;) pozatym nie powiedzialem ze was nie lubie :P

www.dsys.org/ld/spacja.wav macie spacje i liczcie swoje magiga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny.

a detektyw starwars albo spiecie???? mam tego duzo... ale nei che serwera obciazac ... moge ew. komus na ftp uploadnac

ta startwars sa najlpesaze mam dwie jedna o zamrazania, a druga o moczu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezle ale widzialem lepsze , Dedektyw - ognisko wymiata smiałem sie z pół godziny.

a detektyw starwars albo spiecie???? mam tego duzo... ale nei che serwera obciazac ... moge ew. komus na ftp uploadnac

ta startwars sa najlpesaze mam dwie jedna o zamrazania, a druga o moczu :D

hehe a kto to hansolo?? to taki buntownik co wkurza szefa ;) to mnie rozwalilo na maxa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.dsys.org/ld/spacja.wav macie spacje i liczcie swoje magiga :)

Chała totalna. Jak kogoś to śmieszy to niech napisze w której minucie jest najśmieszniej to jeszcze raz przesłucham. Trash & Empty Norton Protected Files :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, gowniany skecz :/

Jak sie mozna z kogos nasmiewac kto nie ma o czyms pojecia.

Ja rozumie zrobic wala z jakiegos lamera ale z totalnego "nieznawcy tematu" to porazka.

Moge zrobic z kazdego z Was debila w mojej branzy w ktorej pracuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi