wunat Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 eee strasznie biedne ... i jeszcze to ciagle "ja chcem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ja to mam ale jestem z TC i nikt nas tu prawie nei lubi wiec nie dam ;P EDIT nie iile GB ma tylko ile "magiga" :!: :!: :!: :!: RACJA !!! TC rulezzzzzzzzzzzz !!!! :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ej, gowniany skecz :/ Jak sie mozna z kogos nasmiewac kto nie ma o czyms pojecia. Ja rozumie zrobic wala z jakiegos lamera ale z totalnego "nieznawcy tematu" to porazka. Moge zrobic z kazdego z Was debila w mojej branzy w ktorej pracuje. hehe ale zuwaz ze ja w twojej branzy nie pracuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Heh kiedys ktos dawal linka do opowiadan detektywa (detektyw-inwektyw chyba)... Ma ktos linka bo gdziej to widzialem... :roll: :lol: TU COS JEST :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...