Skocz do zawartości
Brzydki

pomóżcie złożyć stabilnego kompa

Rekomendowane odpowiedzi

mnie to nie obchodzi jak tobie komp chodzi ale wy sie klucicie ze xp cienko chodzi na 256 ramu... zreszta nie bede sie wypowiadal dalej, jak nie umiecie zlozyc sobei porzadnie kompa to sie nie dziwie ze wam 256 to malo... ja pogrywam w gry i narazie zauwarzylem ze q3 mi sie wolno laduje (czyt. 8-10sek) do gry

rece opadają

widze ze nie masz wogóle chłopie pojecia o czym piszesz a co gorsza nie masz sie do czego odniesc (bo nie masz porównania nie majac dod.256)

wiec skoncz juz pisac te bzdety bo jak widac i tak nikt ci nie wierzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahahahahahaha... chcesz powiedziec ze na 256 Hyperxach (tak juz sie pochwaliles) XP bedzie chodzil szybciej niz na 512 jakis nonameach ?? To faktycznie na osla sie nadaje.

ty naprawde lolem jestes... czy ja mowie ze chodzi szybciej?? ja mowie ze nie skacze tak jak to tam ktos powiedzial... i mowie ze mi starcza 256 jak na razie bo ja w preciwienstwie do was nie mam opsesji sprawdzania 3dmarka 10 razy dziennie i za specjalnie nie cieszy mnie to ze mi wynik podskoczyl 100 markow wiecej jak co poniektorym.

kucyk ty naprawde masz cos z muzgiem... mowilem ze siedzialem na kompie z 1g ramu... a moze nie rozumiesz co czytasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat zamkniety... nie widzieliscie jak mi chodzi komp to wogole po co mam sie produkowac... bo przecierz wy jestescie znawcy za dyche, ktorzy jak w serwisie nie umieli mi skonfigurowac karty wideo zeby nie bylo paskow przy przechwytywaniu filmu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak pamietam chwile temu to Ty cos tam pisałes o 14kawałkach w 3dsmarku - wiec nie kumam juz o co ci chodzi???

ps1.słabo cos krecisz -ja na 4200 miałem ponad 15tys.

ps2.używamy tutaj form grzecznościowych (jak wiesz o co mi chodzi)

ps.3. moze zanim cos napiszesz -wklej to do worda i sprawdź pisownie

ps4. jak nie widziałes róznicy w pracy w xp pomiędzy 256 ramu a 1gb ramu to ja juz nie mam więcej pytan - no chyba ze ten ktoś kompletnie nie potrafił sobie go skonfigurowac -albo może mu się nie chciało- jeszcze jest mozliwość ze używasz kompa jako np. kalkulatora -wtedy nawet 128 wystarczy (- jakbys nie wiedział to np. samo odpalenie emula zajmuje 50-70mb ramu )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbys mial oema z komputronika to tez bys tak nie wykrecil. ja nie urzywam kompa do sciagania jakis filmow bo na sdi to troche zajmuje... chcesz program ktory ci zapakuje 512 ramu i nie beidzesz mogl grac? to sciagnij sobie Bit Torrenta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miales w domu 512 mb czy nie ? i jak dlugo ? Qrde, to chyba 1 osoba na tym forum ktora mnie tak w.... zdenerwowala. Czlowieku piszesz o Q3 ta gra chodzi super plynnie przy 256 mega. Klient pisze o marku 2001, a wszyscy mu mowia ze tam nie ma prawie przyrostu wydajnosci przez ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miales w domu 512 mb czy nie ? i jak dlugo ? Qrde, to chyba 1 osoba na tym forum ktora mnie tak w.... zdenerwowala. Czlowieku piszesz o Q3 ta gra chodzi super plynnie przy 256 mega. Klient pisze o marku 2001, a wszyscy mu mowia ze tam nie ma prawie przyrostu wydajnosci przez ram

mam gdzies twoje zdanie... facet nie widziales jak mi chodzi komp to cicho siedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc stwierdzam -

lamerem ten kto twierdzi, iż na XP między 256MB a 512MB RAM nie ma różnicy widocznej gołym okiem :twisted:

:P

Nie posuwaj sie, az do tak radykalnych stwierdzen, ale fakt faktem ze miedzy 256 a 512 widac roznice od razu - moze nie jest bardzo wielka, ale tak jak piszesz - po 10 minutach pracy na 256 po przejsciu z 512 roznica jest subtelna aczkolwiek widoczna.

ja mialem 256 a teraz 512 i jakos WIELKIEJ roznicy nie zauwazylem, przyznam ze system sie szybciej wlancza i wylancza

ale pozatym hmm... no nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem 256 a teraz 512 i jakos WIELKIEJ roznicy nie zauwazylem, przyznam ze system sie szybciej wlancza i wylancza

ale pozatym hmm... no nie wiem

Jeśli komputer wykorzystujesz do gry w pasjansa, to nie dziwne, że nie widzisz różnicy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam gdzies twoje zdanie... facet nie widziales jak mi chodzi komp to cicho siedz
Moze i nie widzialem, ale powiedz czy miales kiedys do czynienia z 512 lub wiecej ramu na dluzsza mete ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sojer jak twojemu gogusiowi chodzą Geile na 460MHz, ja mam pc 400 Ultra cl2 i hulają mi ledwo 444, a z tego co wyczytałem to te modele kręcą się ledwo powyżej swojej specyfikacji, nawet przy 408MHz porafią się wywalić 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jazdze na 256 Sdram :P WinXp :P Hehe i nazekam az milo :P Ale juz na dniach wymiana sprzetu. A co do tematu jesli nie bedziesz gral to moze jak ktos wyzej pisal plytke z zintegrowana grafa ?? I doplacasz do plyty chyba jakies 200 zl albo mniej. Ale grafa jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jazdze na 256 Sdram :P WinXp :P Hehe i nazekam az milo :P Ale juz na dniach wymiana sprzetu. A co do tematu jesli nie bedziesz gral to moze jak ktos wyzej pisal plytke z zintegrowana grafa ?? I doplacasz do plyty chyba jakies 200 zl albo mniej. Ale grafa jest ;)

Ale ta grafa najwyzszych lotow nie jest, poza tym zzera cenny ram kompa. Dlatego moim zdaniem lepiej wziac osbno karte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sojer jak twojemu gogusiowi chodzą Geile na 460MHz, ja mam pc 400 Ultra cl2 i hulają mi ledwo 444, a z tego co wyczytałem to te modele kręcą się ledwo powyżej swojej specyfikacji, nawet przy 408MHz porafią się wywalić 8O

jaklbys mial abita nf7 to tez bys je tak wykrecil ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bosh... ja nie bede sie wdawal w next klutnie :D bo widac ze wy jestescie zaslepieni wyczynem 2 czy 3 kolesi ktorym sie udalo wykrecic porzadnie proca... nie wiem ale umialbys podkrecic 1700+@3200+ bez moda plyty i proca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ta grafa najwyzszych lotow nie jest, poza tym zzera cenny ram kompa. Dlatego moim zdaniem lepiej wziac osbno karte.

No ent dzieki za sprostowanie :P zapomnialem ze porzera ram ;) dlatego stwierdzam jak ent ze lepije cos osobnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heeh- wolne zarty

póki co najlepiej kręcącą sie płytą na forum jest ten soltek od Rezystora - osiaga lepsze fsb niz epox czy abit nf7- i czy sie to komus podoba czy nie

bartezjusz, Soltek chyba sie kręci i to nieźle, ale póki co nie dane mi było sprawdzić , szczyt mozliwości mojego palomino 1700+ to 167MHz przy mnożniku 11 :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...