drapi131 Opublikowano Niedziela o 13:37 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 13:37 (edytowane) Witam kolegów mam wielki problem tzn posiadam starą drukarke laserową DCP-7055W która działała super w sieci lokalnej ale od tygodnia zmieniłem ruter z poczciwego netgear na tp-link archer ax72 i drukarka działa poprawnie przez usb ale po sieci jest nie widzialna tzn drukarka pokazuje że jest połączona do sieci wi-fi nowego toutera ale na kompie jest ofline co może być nie tak prosze o pomoc bo żona się piekli poco zmieniałem router. Edytowane Niedziela o 14:10 przez drapi131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano Wtorek o 19:47 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:47 Witam Wejdź w Ustawienia, Sieć i Internet, Centrum sieci i udostępniania, Zaawansowane ustawienia udostępniania, Włącz udostępnianie plików i drukarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Możliwe że będziesz musiał dodać od nowa drukarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...