tomekaa Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Mam bloczek nawet nie wiem skąd, ale jego wydajnośc jest do dup., gdy zakładam go na procka temp leci mi od razu 60 C, a na zwykłym wentulu mam poniżej 40 C. Oto budowa mojego bloczka (wiercony) Oczywiście jak macie pomysł jak poprawić wydajność np. dowiercić jakiś kanał czy zakleić, czy moze jeszcze coś to piszcie. Uważam także że tak słabe osiągi mogą być spowodowane tym że blok opiera się na skokecie i nie dotyka tak jak powinien rdzenia (moze to przez wymiary bloku 55x55x20) oto zdjęcie: Dzięki za pomoc [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 raczej na 100% sprubuj go przesunąć żeby wystawał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja przez to, że blok na socket nachodził spaliłem swojego AXP 1.8+ na Palomino :( Więc koniecznie go przesuń, lub zeszlifuj tą część bloku która nachodzi na socket. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No co to za pytanie? Blok to totalna kiszka skoro nie ma wciecia na socket (sam nie wiesz pewnie kto to robil). Zeszlifuj kawalek! Jak mozesz to wez narysuj konstrukcje jeszcz raz, bo z tego co jest teraz wogole jakos nie pojmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...