Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Słuchajcie mam big problemos. 1.Kiedyś na płytce z :Komputer Świata" znalazłem "najnowsze" sterowniki do mojej płytki. 2.Zainstalowałem (bez problemu) 3.Reset systemu --- i co się okazuje ?? 4.BIOS się zablokował (nic się nie da zmienić) wszystko jest zablokowane. Z Windowsa (różnymi programami też nie da rady). 5.Już chyba wszyscy moi kumple to sprawdzali (nawet spece ze studiów informatycznych i nic nie potrafili zrobić) [wyciąganie bateri , te sprawy] NIC NIE POMAGA !! Błagam pomocy !! Dzięki za wszystkie odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 hmm sterowniki czy bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Sterowniki do płyty głównej. To po zainstalowaniu owych sterów do płyty się bloknął BIOS. W BIOSIE prawie wogóle nie grzebałęm (małę obróbki 8) ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 1.ViA-4-in-1 TAK 2.Z poziomu Wn XP 3.Nie normalnie się odpala, ale ni mogę nic w nim zmienić (zmiaena czegokolwiekn np. taktowania procka jaest zablokowana i wszystlo inne] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 A co to za płyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 K7VZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nic a nic niemozesz zmienic ?? np. wyszukiwanie dyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nic a nic niemozesz zmienic ?? np. wyszukiwanie dyskowTak dokładnie NIC NIE MOGĘ ZMIENIĆ !! JAK TO ODBLOKOWAĆ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 A hasla nie wpisywales w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 A hasla nie wpisywales w biosie Tu nie chodzi o hasło. Hasło nie ma nic wspólnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Kamil :) heh :) spokojnie, napisz kiedy masz czas, to wjade do ciebie do chaty i sprawdzimy o co dokladnie biega. Po pierwsze zrob clear cmos, sproboj zainstalowac inne via4in1, tercero sproboj wgrac inny bios. Na pewno cos sie da zrobic :) BTW wchodzi ci w ogole do biosu? Pozdr MeHow Ps: Napisz na gg kiedy masz czas, to cos pokombinujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ok. Dzięki Me how. Pomógł Clear CMOS !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...