Pmsx95 Opublikowano wczoraj o 07:50 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:50 Cześć, Chcę wymienić kartę graficzną na coś nowszego tylko zastanawiam się jak z tym slotem PCI-e będzie. Sprawdziłem testy i teoretycznie nie powinno być problemu, spadek wydajności to jakieś 4-5%, ale w momencie gdy zapchamy cały vram to robi się ciężko. I tutaj moje pytanie co jest bardziej przyszłościowe rtx 5070 12gb na normalnej szynie 16x 3.0 czy ta 5060ti na obciętej szynie 8x3.0. ryzen 5700x b450 tomahawk (bez max) 32gb ram ripjaws 3200mhz zasilacz 650w Gtx 1660 z góry dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano wczoraj o 09:18 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:18 Jak braknie VRAM to zawsze jest bieda - nie ważne, czy na PCI-E 3.0 czy 5.0. Dzisiaj, to rozważ też przeczekanie do RTX 5070 SUPER 18GB VRAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano wczoraj o 09:33 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:33 Poczekaj przynajmniej na te zapowiadane obniżki serii 5000, to pewnie jakiś tydzien-dwa co najmniej. Wersja SUPER pewnie będzie dostępna po nowym roku dopiero, więc pytanie czy możesz tyle czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano wczoraj o 10:14 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:14 bierz 5070 i za duzo testów powerpointowch nie ogladaj bo na nich wszystko ci moga umiescić Jesli 1440p bedzie to chodzić dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...