Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ludziska !! Elo Mam big problemos !! Muszę szybko skopiować na duska pare płytek, ale koleś co je nagrywał pozaznaczał na płytkach pliki "Tylko do odczytu" (chodzi o filmy) No i wywala błąd, że się nie da skopiować (wiecie o co chodzi) JAK TO OMINĄĆ I CZYM ?? 3 majcie się (-: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Mam nadzieje ze sie myle... Czy Ty to kopiujesz czy przenosisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Obawiam sie, ze sie nie mylisz.... :D:D:D Albo nie rozumiemy tego niesamowitego postu... :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Kopiuje z płytki na dysk. Ale nie mogę tego zrobić, poieważ koleś co nagrywał tą płytkę zaznaczył folder (na owej płytce jako "tylko do odczytu") I jak chce skopiować to pisze : nie można skopiować plibu bo jest on używany, albo coś tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No teraz to jest dopiero niesamowicie... Fox Mulder niestety dostał bana za zakładanie durnych postów na oślej, ale agentka Scully gdzieś tu była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 buhehe :) nie przenos tylko kopiuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 buhehe :) nie przenos tylko kopiuj Kurde, czemu mu powiedziałeś, byłem ciekawy, czy odda CD-ROMA do naprawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eol^|Nombrelitos^| Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 O boshe, ale ze mnie LAMER )-: --------- Idę się powiesić. (-_-) -------- Każdy może mieć faze (-:o boshe, ale ze mnie LAMER )-: --------- Idę się powiesić. (-_-) -------- Każdy może mieć faze (-: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 lol wstyd Kamil :) nie pamietasz jak Ci mowilem, ze nalezy skopiowac? ew. zrobic obraz i potem nagrac? BTW co za glupota zaznaczyc plik na cd tylko do odczytu - jesli ktos ma dupiaty cdrom, to sobie nie obejrzy. Jak by mozna to bylo zmienic? Bo o ile sie nie myle na cd nie wylaczy sie tylko do odczytu. Czy numer z zrzuceniem do .iso i wyciagnieciem pliku wtedy by zadzialal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 [...]BTW co za glupota zaznaczyc plik na cd tylko do odczytu - jesli ktos ma [ciach!] cdrom, to sobie nie obejrzy.[...]ale o co ci chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...