Korab Opublikowano Niedziela o 17:38 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:38 Witam Ulepszyłem Biosa MMTool o Nvme. Wszystko poszło gładko ale na końcu zonk - MMTool dostał "bios.bin" a zmodyfikowany zapisuje jako "bios.bin.FD". Powtórzyłem procedurę i bz. Usunąłem to "FD" zmieniając nazwę ale nadal pokazuje ten "bios.bin" jako "plik FD" a oryginał bios.bin jako bin. Boję się flashować. Ktoś się zetknął z takim przypadkiem, wie co robić? Czy mogę flashować? Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu .FD jest jakimś formatem do plików firmware. Za dużo o nim nie widzę, oprócz tego że jest wspierany przez UEFITool oraz QEMU. Ja bym go nie próbował flashować, bo może mieć jakieś dodatkowe dane w sobie których .bin by nie miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Zgadzam się, zostawiłbym to w spokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...