Zgedi Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Witam, Proszę o pomoc w skomponowaniu czegoś za ok 5 - 5,5 k (max 6k) do grania. Nie interesują mnie bajery typu podświetlenia led, tylko efektywność poszczególnych podzespołów. Ma działać a nie wyglądać. W cenie uwzględniam windows 11. Całość bez monitora. Tylko proszę bez opcji typu "jak dopłacisz jeszcze 5k to będziesz miał..." Chodzi mi o najlepszy stosunek jakości do ceny. Dziękuję za pomoc każdemu, kto zechce poświęcić mi swój czas i wiedzę. Proline sugeruje taki koszyk https://proline.pl/?fn=koszyk&1:0000004431;1:0000005437;1:0000009763;1:0000007018;1:0000008352;1:0000009376;1:0000006859;1:0000005950 Edytowane 25 Sierpnia przez Zgedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia Witam koszyk nie zawiera Win11 bez żadnej reklamy po prostu alternatywa https://mediamarek.pl/zestawy/aktualne-zestawy-komputerowe/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Środa o 17:43 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:43 W dniu 25.08.2025 o 16:20, Mr.T... napisał(a): bez żadnej reklamy po prostu alternatywa https://mediamarek.pl/zestawy/aktualne-zestawy-komputerowe/ Zerknąłeś chociaż co mu zalinkowałeś? Ma wziąć zestaw za 4900 z 5060TI gdzie połowa podzespołów to kot w worku, on za darmo komputerów nie składa. Ostatni raz cie upominam W tym koszyku z proline dysk do zmiany bo NV3 to już od dawna QLC w.roznych wariantach Na TLC masz https://proline.pl/dysk-patriot-ssd-viper-vp4300-lite-1tb-m-2-pcie-nvme-gen4-vp4300l1tbm28h-p8118713 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Środa o 17:56 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:56 Czy ja wskazuje że ktoś ma coś gdzieś kupić , czy hmmm może ktoś inny wstawia gotowe linki tylko do jednego faworyzowanego sklepu ? nie ludzie maja mieć wybór i sami podejmować decyzje gdzie chcą wydać pieniądze a nie promowanie jednego sklepu ( proszę mi wskazać punkt w regulaminie tego forum że podajemy linki i koszyki tylko do ProLine ) a jeśli chodzi o stronę MM to czy coś stoi na przeszkodzie aby wysłać zapytanie , o poszczególne komponenty użyte do budowy zestawu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Środa o 18:09 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:09 6 minut temu, Mr.T... napisał(a): Czy ja wskazuje że ktoś ma coś gdzieś kupić , czy hmmm może ktoś inny wstawia gotowe linki tylko do jednego faworyzowanego sklepu Wystarczy że linkujesz do tych gniotów, nie wiesz co komu polecasz więc przestań siać spam. Tu nie ma żadnej faworyzacji, nie raz sam podsyłam link do np. krsystem czy innego sklepu jak jest spora różnica w cenie GPU. 10 minut temu, Mr.T... napisał(a): a jeśli chodzi o stronę MM to czy coś stoi na przeszkodzie aby wysłać zapytanie , o poszczególne komponenty użyte do budowy zestawu Po co? Po co mu wciskasz zestaw z 5060TI jak sam znalazł koszyk w tej kwocie z 5070? Na pewno mediamarek składa zestawy charytatywnie i wrzuci w zestaw topowe podzespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niktszczegolny Opublikowano Czwartek o 05:58 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 05:58 (edytowane) Trochę kiepskie zestawienia ma mediamarek. Do zestawu za ponad 6k zasilacz bronze, niewiadomo jaki, chociaż stawiam że dali endoshit vero. Zestaw, który sam sobie znalazł lepszy znacznie niż te polecane przez tego mediamarek. Zmieni SSD sobie i chłodzenie na np. arctic 36 i ma nawet mocną jednostke Edytowane Czwartek o 05:59 przez Niktszczegolny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Czwartek o 12:43 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 12:43 Wszystko sie zgadza , tylko to jest oferta z MM skierowana do osób które same nie złoża sobie PC. ( bo nie mam wiedzy nie chce czegoś popsuć i ogólnie to mi sie nie chce ) i jak by nie patrzeć gołowąsy to nie jest wolny strzelec ( co zarobię to moje do kieszeni ) tylko osoba publiczna prowadząca działalność i płacąca podatki , a za nim ktoś ryja otworzy z mądrościami to dlaczego WavePC zamknął serwis ? bo mu sie robić nie chciało czy może utrzymanie firmy i punktu kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...