Merqus4 Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Siema, widzę, że ta część forum trochę jest zapomniana więc, może by ją trochę ożywić? Co myślicie na temat nowego auta koncepcyjnego od lexusa? Mi się giga podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Teściowej do lekarza nie wciśniesz : )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2025 18 godzin temu, P3ch napisał(a): Teściowej do lekarza nie wciśniesz : )) Co za przypadek 😆 ale po bułki do sklepu pojedziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano wczoraj o 18:01 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:01 Chyba, że wjazd na parking owego sklepu, będzie miał jakiś próg, lub inne "wyraźne nierówności". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu 14 godzin temu, Kyle napisał(a): Chyba, że wjazd na parking owego sklepu, będzie miał jakiś próg, lub inne "wyraźne nierówności". Bez przesady, ale i tak się zawiodłem, że elektryk zastęluje legendarne v12, nie liczyłem na powtórkę tego motoru bo wiadomo "ekologia" ale no przykro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...