stargate Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia Czy ktoś używa, czy ktoś może polecić aplikację do SMS/MMS zamiast googlowego Messangera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Textra SMS albo Fossify Edytowane 29 Sierpnia przez zakk87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września Fossify Messages też jest na F-Droidzie, jeśli chcesz całkowicie unikać Google. 😛 https://f-droid.org/en/packages/org.fossify.messages/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stargate Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Dzięki za podpowiedzi. Textrę zainstalowałem, minęły dwa tygodnie, spytał czy chcę reklamy czy kupuję - kupiłem. Dla zainteresowanych ceną -> 48 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...