majki Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No wiec tak: Uruchamiam dysk ze startowki Win98 (fdd). Nie widzi mi twardego dysku w DOSie! Partycje tworzylem programem Partition Manager. Wszystkie 3 partycje dysku sa w systemie FAT32. Chce zrobic Ghosta i nie moge :/ Pomozecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Troche szczegolow: Dysk 120gb Partycja C: (10gb) zostala stworzona i sformatowana podczas instalcji win xp - system plikow fat32. Partycje D:,F:,H:, zostaly stworzone programem ktory podalem w pierwszym poscie, i w nim sformatowane. Wszystko w fat32. Nie wiem czy byly wczesniej widoczne w DOS`ie bo nie sprawdzalem, ale teraz nie są. W Windows XP wszystko widac jak nalezy. Chce zrobic kopię partycji C: na ktorej mam system. Mam wylacznie WinXP, zadnych innych systemow. Aha - jak wsadzam kieszen 13gb to widzi tylko kieszen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Co do struktury to: Podstawowa - Fat32 - 10gb Extended na ktorej sa 3 dyski logiczne, kazdy po ok 33 gb, wszytskie fat 32 A ja nie wiem co to Ranish i zaraz zagoogluje i popatrze co to jest. Jutro rano sprawdze tez co fdisk pokazuje i sie odezwe w tym topicu lub na priva ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 najbardziej prawdopodobne to to ze te partycje sa NTFS, a z dyskietki starujacje z 98 nie zobaczysz ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 najbardziej prawdopodobne to to ze te partycje sa NTFS, a z dyskietki starujacje z 98 nie zobaczysz ich a przecież *majki* napisał na początku że FAT32 :wink: sprawę już rozwiązał sp1mta partycja jest FAT32, ale stworzona pod windowsem XP co dla dosa jest niespodzianką bo ten FAT jest ciut inny i stąd problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 A czy XP nie robi przypadkiem samych partycji primary? Tak jak mozna to zrobic w pq magic (i jak ja robie)?? Szczerze mowiac nie wiem i sie pytam bo ja ostatnio partycje zakladalem czyms innym niz pqmagic u siebie jeszcze na w95.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...