Skocz do zawartości
Wiz1337x

Słuchawki bezprzewodowe pod gry (FPS)/Spotify

Rekomendowane odpowiedzi

50 minutes ago, Wiz1337x said:

coś bez kabla typowo pod gry FPS.

To jest chyba jakiś oksymoron, lol. Najlepsze by były właśnie jakieś przewodowe pod FPSy, szczególnie ponieważ masz o wiele mniejsze opóźnienie niż przy bezprzewodowych.

O tyle są lepsze rzeczy przewodowe - jeżeli chcesz mieć jakiekolwiek dobre opóźnienie, nie idziesz w bezprzewodowe, byle to myszki czy klawiatury, czy nawet słuchawki.

Oprócz tego, to szczerze, nie wiem jakie słuchawki polecić. Pod Spotify, to raczej jakiekolwiek pójdą, jakość na Spotify'u i tak nie jest jakoś zbytnio rewelacyjna ostatnio jak używałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Wiz1337x napisał(a):

Witam, obecnie posiadam AKG K702 + AIM SC808 z racji tego że już chyba czwarty raz zaczynają mi przerywać słuchawki, chce kupić coś bez kabla typowo pod gry FPS.

Hej, osobiście mam hypex cloud 3 wireless i jestem bardzo zadowolony, z takich zamiennych możesz pomyśleć ewentualnie o barracudach też fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, BlackWhite46 napisał(a):

To jest chyba jakiś oksymoron, lol. Najlepsze by były właśnie jakieś przewodowe pod FPSy, szczególnie ponieważ masz o wiele mniejsze opóźnienie niż przy bezprzewodowych.

O tyle są lepsze rzeczy przewodowe - jeżeli chcesz mieć jakiekolwiek dobre opóźnienie, nie idziesz w bezprzewodowe, byle to myszki czy klawiatury, czy nawet słuchawki.

Oprócz tego, to szczerze, nie wiem jakie słuchawki polecić. Pod Spotify, to raczej jakiekolwiek pójdą, jakość na Spotify'u i tak nie jest jakoś zbytnio rewelacyjna ostatnio jak używałem.

Od kilku lat używam Logitech G Pro Wireless i nie zauważyłem żadnych opóźnień.

47 minut temu, Merqus4 napisał(a):

Hej, osobiście mam hypex cloud 3 wireless i jestem bardzo zadowolony, z takich zamiennych możesz pomyśleć ewentualnie o barracudach też fajne.

Właśnie zastanawiam się nad nadchodzącymi HyperX Cloud Alpha 2 Wireless lub Astro A50 Gen 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi