fuxmen Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 jaki polecacie program do zmiany dźwięu w filmie chodzi mi o głosy postaci chciałbym nagrać swoją wersję pewnej bajki i niew iem jaki progs się do tego najbardiej nadaje polećcie coś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Nie pomoge Ci ale taki offtopic: Czyzbys nagrywal kolejne czesci Kubusia Puchatka ? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 no może heheheeheheehe albo zielarzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 zara poszukam tego w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 kuyrwa na każdej stronie ściągm jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony plik na 13 kb anie virtual cub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 http://www.virtualdub.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 kliam na tym linku: http://prdownloads.sourceforge.net/virtual....4.zip?download i ściąga mi coś na 13 kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 kliam na tym linku: http://prdownloads.sourceforge.net/virtual....4.zip?download i ściąga mi coś na 13 kb Kilkam na tego linka, otwiera mi sie strona na której moge wybrac skąd mam sciągnąc, wybieram sobie cokolwiek i po kilku sekundach mam na hdd virtualduba (614 KB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 wiem a ja klikam sobie na linka wskakuje mi program do ściągania i ściąga mi coś na 13 kb wyślij mi na maila fuxmen@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Tak jak mówią koledzy. Ja kiedyś podkładałem z qumplem dzwięk do dextera : ) Zrobiliśmy to tak: Rejestrator dzwięku : )))) Virtual Dub Mikrofon No i bajka I lecimy odpalamy Bajke bez dzwięku [bajke obejrzeliśmy przed nagraniem z 5 razy żebywiedzieć co gadać i kiedy] i odpaliliśmy nagrywanie w rejestratorze... no i oglądamy i nagrywamy potem koniec odpalasz virtuala duba podmienieasz tam dzwięk zapisujesz i masz bajke przerobioną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 wiem a ja klikam sobie na linka wskakuje mi program do ściągania i ściąga mi coś na 13 kb wyślij mi na maila fuxmen@interia.plMusisz wyłączyć na chwilę przejmowanie plików przez downloadera i włączyć go dopiero, jak już będziesz na stronie, z której bezpośrednio ściągasz plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...