siedzacymarian Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września pytanko jest, szukam jakiegoś monitora 49" ultrawide . nie chcę na nim grać, zależy mi na dobrej widoczności tekstu i żeby był zaokrąglony, może jest tu jakiś spec który by coś polecił w rozsądnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siedzacymarian Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października odsweizam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października czy może być mniejszy ? Jak do czytania to wybierz VA unikaj Oled lub Qled itp bo mają problem z tesktem https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-lenovo-legion-r45w-30-44-5-5120x1440px-170-hz-1-ms-mprt-curved?gad_source=1&gad_campaignid=20291594387&gbraid=0AAAAADoIO69hD4WqpApU_Y0km2UIhiY5a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siedzacymarian Opublikowano Środa o 00:00 Zgłoś Opublikowano Środa o 00:00 @axsin302 zależy mi bardzo na tym aby móc pracować na 3-4 oknach obok siebie, wystarczy taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...