vontrupka Opublikowano Wtorek o 07:42 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 07:42 15 godzin temu, Mr.T... napisał(a): ktoś tylko zajumał radiatory z sekcji zasilania płyty głównej xD Mógłbyś rozwinąć ten wątek? Chodzi o te sekcje na górze i na lewo od procesora? Ja nic nie demontowałem, w takim stanie został mi dostarczony. Jak są jakieś braki to zobaczę co z tym można jeszcze zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano Wtorek o 07:49 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 07:49 Skoro sytuacja z zasilaczem została w większości wyjaśniona, to ja też bym zasugerował albo 5070 Ti albo poczekać na 5070 Super (podobno ma mieć 18 GB VRAMu), które może wyjdzie jeszcze w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vontrupka Opublikowano Wtorek o 08:13 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 08:13 21 minut temu, BlackWhite46 napisał(a): Skoro sytuacja z zasilaczem została w większości wyjaśniona, to ja też bym zasugerował albo 5070 Ti albo poczekać na 5070 Super (podobno ma mieć 18 GB VRAMu), które może wyjdzie jeszcze w tym roku. Rozumiem, ale z tego co kojarzę to raz, że nie ma jeszcze daty premiery a po wtóre czy cena nie będzie zawyżona przez jakiś czas? Na przecenę 5070 trzeba było mimo wszystko trochę poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano Wtorek o 10:21 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 10:21 Bierz tego Asusa Prime 5070ti i będziesz Pan zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Wtorek o 12:42 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 12:42 4 godziny temu, vontrupka napisał(a): Mógłbyś rozwinąć ten wątek? Chodzi o te sekcje na górze i na lewo od procesora? Ja nic nie demontowałem, w takim stanie został mi dostarczony. Jak są jakieś braki to zobaczę co z tym można jeszcze zrobić. He he , to raczej są oszczędności przy gotowych zestawach , tutaj mamy płyta główna bez dodatków albo inaczej bieda edition xD działa ? to nie ma co sobie tym głowy zawracać , tylko dla mnie to taki golas to świeci jak latarnia, taniość taniość widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vontrupka Opublikowano Środa o 19:32 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:32 Ok. Mamy więc w sumie punkt wyjścia do kupna konkretnego typu karty. Mam jeszcze jedno pytanie - w sekcji 70 mam dwie opcje: Prime i Prime OC. Ta druga jest trochę tańsza, czy z mojej perspektywy są jakieś istotne różnice między tymi kartami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Środa o 20:23 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:23 jest różnica wersja bez OC to - Taktowanie rdzenia w trybie boost - 2542MHz wersja OC to aż -Taktowanie rdzenia w trybie boost - 2587MHz tak w praktyce będzie z tego około jak by dobrze policzyć , czekaj policzę jeszcze raz , to będzie około z dokładnością do 50% tak z 0.5 FPS wincyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano Czwartek o 08:17 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:17 11 hours ago, Mr.T... said: jest różnica wersja bez OC to - Taktowanie rdzenia w trybie boost - 2542MHz wersja OC to aż -Taktowanie rdzenia w trybie boost - 2587MHz tak w praktyce będzie z tego około jak by dobrze policzyć , czekaj policzę jeszcze raz , to będzie około z dokładnością do 50% tak z 0.5 FPS wincyj Czyli za bardzo to nic nie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...