makaron82 Opublikowano wczoraj o 12:45 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:45 (edytowane) Witam jest laikiem dlatego pytanie do Was czy możecie polecić jakiś gotowy zestaw do grania budżet max 4 tys zł. Interesuje mnie sama jednostka centralna z systemem windows. Wiem że budżet skromny ale nie mam dużo kasy a chciałbym żeby posłużył jak najlepiej i żeby nie było obciachu że ma najgorszy komp w klasie. Będę wdzięczny za sugestie. Edytowane wczoraj o 12:58 przez makaron82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu Będzie ciężko zmieścić się w 4000 zł. Za 4100 Ryzen 7500F + RTX 5060 https://proline.pl/koszyk/fc5d57cc Jakbyś chciał montaż PC to z kodem PRO24 wychodzi stówkę taniej. Można też samemu pobrać sobie instalacje Windowsa ze strony i działać bez aktywacji, wtedy będzie na mocniejsze GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...