marc16 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 czesć dawałem juz tu posta ale troche kasy sie rozeszło i zostało mi sie 900zł to posatnowiłem wymienić tylko pamiec procka i plyte ,ale czytałem posty o tym ze lepjej 512 niż 256 ram a wiec 400 zł pujdziena ramy wiec zostaje mi 500zł na procka i płyte doradcie mi jaki sprzet kppić aby wykorzystać jak najlepjej ta kase (żeby procek i płyta nadwłały sie do potkręcania) dzieki z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Za 500 zeta to raczej nie ma szans na nic porzadnego... mozna conajwyzej dobra plyte kupic (soltek na nf2 albo epox 8rda) procka nie wiem jakiego masz obecnie ale jesli masz tylko tyle kasy to lepiej nie kupowac nic i dozbierac jeszcze ze 150-200 zeta i kupic jakiegos 1700-1800xp do tej plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 dokladnie za 5 stuf nie kupisz proca i plytki wstrzymaj sie jeszcze i dozbieraj kase kup epoxa albo solteka i do tego 1700 lub 1800 DLT3C i bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 i jeszcze nie zapomnij o słowniku ortograficznym -koniecznie!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 konieczny slownik, ja widzialem w auchan u nas takie pomaranczowe wielkie, w promocji 29,99pln!! okazja!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Rozejzyj sie za ABIT KD7 na allegro, moze wychaczysz za 350zl, do tego kup jakiegos 1700+ DLT3C (w okolicach 200zl). Co do pamiatek to proponuje kupic na poczatek 256mb czegos konkretnego a reszte dolozyc do proca i plyty a pozniej jak bedziesz mial kaske to dokupisz sobie drugi modul i bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc16 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Jeszcze jedno pytanie czy ta płyta Epox 8RDA nf2 spp za 390 zł jest dobra i czy można jak posało w komentarzach w komputroniku atlon 1800 podkrecic do 2800 a co do słownika to mam w domu ale nieumie korzystac nasza kochana reforma szkolnictwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Jeszcze jedno pytanie czy ta płyta Epox 8RDA nf2 spp za 390 zł jest dobra i czy można jak posało w komentarzach w komputroniku atlon 1800 podkrecic do 2800 a co do słownika to mam w domu ale nieumie korzystac nasza kochana reforma szkolnictwa Możesz się trochę wysilić i przeglądnąć borda. :? O tym Epoxie jest nawet odzielny temat przyklejony na samym początku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mógłbyś ewentualnie popuścić z RAMu. I tak są z lekka przydrogie, a zawsze można dodać. 256 to też znośna ilość. Wtedy będziesz miał te swie stówy wiecej. za jakieś 220 Athlona XP 1700 T-Bred, a za resztę jakąś płytkę, chociaż i tak lepiej dozbierać jakieś 100 zeta i kupić w pinechy jakąś tania płytkę na nForce2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...