,Garmel Opublikowano 10 Września Zgłoś Opublikowano 10 Września Cześć mam taki problem nie mogę zaznaczyć tekstu czy to w przeglądarce czy gdzie indziej. Zaznacza wyrywkowo lub przeskakuje to samo na pulpicie gdy naciskam lewy myszy i chce zaznaczyć tym przezroczystym oknem ikony to nic sie niedzieje i po chwili robi się okno przeźroczyste i znika.O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipkiss Opublikowano 12 Września Zgłoś Opublikowano 12 Września A myszka jest sprawna? Podepnij inną i zobacz czy występuje problem. Możesz też użyć jakiejś strony www do przetestowania, np https://www.onlinemictest.com/pl/mouse-test/ (pierwszy wynik w google) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,Garmel Opublikowano 13 Września Zgłoś Opublikowano 13 Września Tak okazała się myszka. Nie wiem czy od początku niebyła niesprawna ale wcześniej nie zwracałem uwagi , teraz jak gram w age of empires to lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...