,Garmel Opublikowano Środa o 17:30 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:30 Cześć mam taki problem nie mogę zaznaczyć tekstu czy to w przeglądarce czy gdzie indziej. Zaznacza wyrywkowo lub przeskakuje to samo na pulpicie gdy naciskam lewy myszy i chce zaznaczyć tym przezroczystym oknem ikony to nic sie niedzieje i po chwili robi się okno przeźroczyste i znika.O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipkiss Opublikowano Piątek o 13:38 Zgłoś Opublikowano Piątek o 13:38 A myszka jest sprawna? Podepnij inną i zobacz czy występuje problem. Możesz też użyć jakiejś strony www do przetestowania, np https://www.onlinemictest.com/pl/mouse-test/ (pierwszy wynik w google) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,Garmel Opublikowano Sobota o 16:28 Zgłoś Opublikowano Sobota o 16:28 Tak okazała się myszka. Nie wiem czy od początku niebyła niesprawna ale wcześniej nie zwracałem uwagi , teraz jak gram w age of empires to lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...