poloo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 posiadam wyzej wymieniony precek i plyte ecs k7s5a , mam wgrany bios z overclockingiem , stabilnie chodzi na 150/150 a wiec 1500Mhz , teraz chcialbym jeszcze zmienic mnoznik z 10 na 11 , tylko ze ta plyta nie ma takiej mozliwosci , wiec jezeli mozna prosze o jakis schemat jak to zrobic , z tym ze nie wystarczy tylko go odblokowac a trzeba zmienic na ta konkretna wartosc . widzialem pare postow ale przewaznie traktowaly o tych prockach w 0.13 technologi , z gory dzieki za pomoc , nigdy nic nie kombinowalem na samym procku wiec prosze jak do nowicjusza , thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 1. Odblokuj mnożniki do 12.5 i obczaj na ile idzie stabilnie (na innej płycie) 2. Oblookaj w naszym FAQ i na www.ocinside.de w dziale workshop o ustawianiu mnożników na stałe poprzez drut-mody i mostki 3. Wykaż się inicjatywą i poszukaj trochę, bo temat nie jest nowy. http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poloo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 no wlasnie w faq jest alw chyba tylko do 0,13 , o palominio wszyscy zapomnieli :( jaka temperatura jest dla tego procka max w stresie ?? thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ja o palomino nie zapomniałem. Na razie wyższej wydajności nie potrzebuję, niż tą którą uzyskałem. Zobacz w opisie co można uzyskać z 1500+. Tylko trza solidny wiatrak i wietrzenie obudowy dobre mieć. I po co się bawić w zmianę mnożnika. W tym przypadku nie ma sensu. Jeżeli nie masz wystarczającej regulacji napięcia, to drut moda zrobić musisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jezeli nie mozesz na plycie zmieniac mnoznika (moze byc zakladka ale roznie to bywa z ECS) to jak przyjde do domu to podam Ci stronke jak zamalowac mostki abys mial mnoznik i napiecie jakie Ci sie spodoba (ale na sztywno - nie bedziesz mogl zmieniac w biosie). Teraz jestem w pracy i nie znam linka na pamiec. Prosze o cierpliwosc lub moze ktos zna ta stronke to Ci pomoze. Oczywiscie nie obejdzie sie bez porzadnego chlodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...