CopyRightFX Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września (edytowane) Hey, Hey. Potrzebuje pomocy przy złożeniu komputera do gier, bo aktualny umarł śmiercią nienaturalną po burzy T_T ( i tak dziadek już miał 10 lat RIP). Coś poczytałem, poprzeglądałem, poklikałem i złożyłem takie coś Złomek Chciałbym, żeby został w tym stylu (kolory), a reszta żeby był wstanie odpalać gierki przez jakiś czas. Proszę o opinie czy to co złożyłem ma ręce i nogi i będzie jakoś ze sobą dobrze współgrało, a jeśli macie jakieś lepsze zamienniki, to będę wdzięczny za wskazówki 🙂 I jeszcze pytanie jakie są różnice między procesorem BOX a OEM, czy jest w ogóle sens dopłacania 300zł do BOX'owej wersji? Z góry dziękuje dobrym duszyczkom za pomoc ❤️ Edytowane 14 Września przez CopyRightFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września 400 zł drożej z 9800X 3D https://proline.pl/koszyk/efc0eca0 Lepsza płyta, AIO z cichszymi wentylatotami, lepiej wykonana obudowa, GPU z 4 letnią gwarancją po rejestracji na stronie producenta. Poprawiony koszyk https://proline.pl/koszyk/ffb22d54 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CopyRightFX Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września Nie wiem czy mi się coś zbugowało, czy coś zepsułem, ale jak klikam w Twój koszyk to wyskakuje mi "Twój koszyk jest pusty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 15 Września Zgłoś Opublikowano 15 Września Minimum 64gb ramu obecnie Z gpu poczekalbym do rtx 5000 super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 15 Września Zgłoś Opublikowano 15 Września Just now, robertsup said: Minimum 64gb ramu obecnie Myśle że 32 GB RAMu starczy, ale to zależy w jakie gry będzie się grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...