CopyRightFX Opublikowano Niedziela o 12:24 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:24 (edytowane) Hey, Hey. Potrzebuje pomocy przy złożeniu komputera do gier, bo aktualny umarł śmiercią nienaturalną po burzy T_T ( i tak dziadek już miał 10 lat RIP). Coś poczytałem, poprzeglądałem, poklikałem i złożyłem takie coś Złomek Chciałbym, żeby został w tym stylu (kolory), a reszta żeby był wstanie odpalać gierki przez jakiś czas. Proszę o opinie czy to co złożyłem ma ręce i nogi i będzie jakoś ze sobą dobrze współgrało, a jeśli macie jakieś lepsze zamienniki, to będę wdzięczny za wskazówki 🙂 I jeszcze pytanie jakie są różnice między procesorem BOX a OEM, czy jest w ogóle sens dopłacania 300zł do BOX'owej wersji? Z góry dziękuje dobrym duszyczkom za pomoc ❤️ Edytowane Niedziela o 14:11 przez CopyRightFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Niedziela o 18:08 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:08 400 zł drożej z 9800X 3D https://proline.pl/koszyk/efc0eca0 Lepsza płyta, AIO z cichszymi wentylatotami, lepiej wykonana obudowa, GPU z 4 letnią gwarancją po rejestracji na stronie producenta. Poprawiony koszyk https://proline.pl/koszyk/ffb22d54 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CopyRightFX Opublikowano Niedziela o 18:21 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:21 Nie wiem czy mi się coś zbugowało, czy coś zepsułem, ale jak klikam w Twój koszyk to wyskakuje mi "Twój koszyk jest pusty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano wczoraj o 07:30 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:30 Minimum 64gb ramu obecnie Z gpu poczekalbym do rtx 5000 super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano wczoraj o 07:32 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:32 Just now, robertsup said: Minimum 64gb ramu obecnie Myśle że 32 GB RAMu starczy, ale to zależy w jakie gry będzie się grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...