palski Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Na wstępie chciałem zaznaczyć, że szukałem i nie znalazłem, a pytanie mam następujące: które cyfry oznaczają tydzień w którym wyprodukawany został procek (konkretnie chodzi o durona) I drugie pytanie: czy tygodnie liczy sie od rozpoczecia produkcji, czy są to tygodnie od początku danego roku. Konkretnie chodzi mi o procek z oznazeniami: DHD1000AMT1B AHHAA0142SPIW Z020106 1327 Jeśli ktoś byłby tak miły i powiedział mi z którego tygodnia, którego roku pochodzi ten procek byłbym zobowiązany. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Czy naprawde wszyscy na tym forum są już tak znudzeni, że nie chce im się odpowiadać na proste pytanie :(, przecież znalazłem miliony przypadków, w których ktoś podaje z jakiego tygodnia jest jego procesor (znaczy się wie które cyfry o tym mówią). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 2001 42 tydzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 To ja jeszcze dodam ze tygodnie liczymy od poczatku roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Dzięki, a już myślałem, że nikt nie odpowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ten XP jest z 2001 roku ? Dziwne, to chyba Palomino ? Chociaż w podpisie masz 1.45V. Nie pamietam, ale czy były Palomino z tak niskim Vcore ? Oj bracie, chyba coś zamieszałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ten XP jest z 2001 roku ? Dziwne, to chyba Palomino ? Chociaż w podpisie masz 1.45V. Nie pamietam, ale czy były Palomino z tak niskim Vcore ? Oj bracie, chyba coś zamieszałeś. Przecztyaj dokładnie pierwszy post. które cyfry oznaczają tydzień w którym wyprodukawany został procek (konkretnie chodzi o durona) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...