Gość Pigmej Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Pytanie mam następujące. Czy można taki przełącznik przełączać w trakcie pracy kompów? Pasuje żeby się wypowiedział ktoś kto to ma najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnew Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ja mam oddzielny przlacznik do klawiatury i mychy i oddzielny do monitora i zrobione sa one wlasnie po to zeby mozna bylo w czasie pracy kompow przelaczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Przeważnie działa ;) Poczytaj to Pozdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 a ja mam pytanie gdzie taki przelacznik mozna dostac i za ile bo za 2-3 dni bede sie za czyms takim rozgladal :) chodzi mi o monitor chociaz do klawatury i mychy tez sie moze przydac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Są w komputroniku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Są w komputroniku :) fajnie ale pod jakim haslem tego szukac albo podaj linka jak sie o to "przewrociles" :D bo ja przejrzalem ich sklep i jedynie co spotkalem do rozgaleziania sygnalu to huby USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ano mają to troche ukryte :wink: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=588 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ano mają to troche ukryte :wink:http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=588 dzieki za pomoc :D dobrze ze niewydalem kasy na drugi monitor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...