PoGo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 no wlasnie... usunolem trojana, mks znalazl mi jakis shit w windows/system32/system32.exe, wywalilem ten plik i teraz po kazdym starcie windy wyskakuje komunikat ze nie ma tego pliku, co mi spowalnia start windy co zrobic zeby wywalic ten komunikat ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=28183 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Usuń z rejestru wpisy odwołujące się do tego exe. (Znajdź je najpierw). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 qde ne moge tego znalezc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 chyba mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...