Nataśka Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Hej! Rozmyślam nad rozbudową swojego komputera mój aktualny set: ASUS PRIME B360M-A, i3-8100, 1050ti, 16gb ram GOODRAM IRDM 8GB czarny [1x8GB 2400MHz DDR4 CL 17-17-17 DIMM] 500gb ssd (mam dodatkowy ssd też 500gb ale nie mogę włożyć ponieważ wejście znajduje się zaraz obok karty graficznej ;/ więc tak leży nieuzywany) Seagate FireCuda 1TB, CHIEFTEC GPS-700A8, Czy kupować coś od zera czy może jakoś znacząco ulepszyć to co mam? nie wiem czy wszystko mi wejdzie do tej płyty głównej jak z tym ssd dodatkowym ;/ Mój budżet to 3-5k Oczywiście chciałbym zapłacić jak najmniej ale też mógłbym to rozłożyć na pare miesięcy ten upgrade kompa 😛 Gry w które gram to Deadlock, dota 2 i chciałbym by pięknie mi chodziło 😞 a teraz zdarza mi się, że nawet czasem wywala całego kompa i muszę go restartować 😞 Myślałem jeszcze o monitorze ultrawide ale to już w dalszej przyszłości mi się coś wydaje 😛 Aktualnie mam dwa monitory, mógłbym rozrzucić na własnie pare miesięcy upgradeowania komputera krok po kroczku 😛 Możecie mi pomóc? Edytowane 1 godzinę temu przez Nataśka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...